Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

głośniki w lacetti

Featured Replies

Napisano

Mam lacetti kombi z 4 oryginalnymi głośnikami (a więc bez sopranów) W poprzednim miałem zestaw 16,5cm ze zwrotnicami smile.gif zostały mi po sprzedaży poprzedniego auta.

A teraz mam pytanie do tych co już przerabiali ten temat:

Jakie tam są głośniki i czy 16 będą będą pasowały?

Jeśli tak to czy trzeba mocno przerabiać?

No i czy ktoś może ściągał przednie boczki drzwi, mam nadzieję że to nic trudnego.

Napisano

Wszystko bylo - polecam szukajke i ukrainskie fora ok.gif ba nawet strone Rwicika ok.gif

Napisano
  • Autor

Polską stronę już oglądałem ale tam jest za mało jak dla mnie frown.gif

Za ukraińską dziękuję smile.gif właśnie zgłębiam i mi się podoba

Napisano

> Mam lacetti kombi z 4 oryginalnymi głośnikami (a więc bez sopranów) W poprzednim miałem zestaw

> 16,5cm ze zwrotnicami zostały mi po sprzedaży poprzedniego auta.

> A teraz mam pytanie do tych co już przerabiali ten temat:

> Jakie tam są głośniki i czy 16 będą będą pasowały?

> Jeśli tak to czy trzeba mocno przerabiać?

> No i czy ktoś może ściągał przednie boczki drzwi, mam nadzieję że to nic trudnego.

ja mam z przodu Morel Tempo 6 i weszly bez wiekszego problemu, zwrotnice sa ukryte pod deska rozdzielcza, a soprany pod szyba przyklejone z przodu (montowanie sopranow w klamce to najdebilniejszy pomysl na swiecie). Ze zdejmowaniem boczkow nie ma wiele zabawy...

I oczywiscie nie musze mowic, ze bez wyciszenia drzwi (matami nie welna...) nie ma sensu sie za to zabierac?

Ja wyciszylem sobie wszystkie drzwi i bagaznik i efekt jest wiecej niz rewelacyjny, silnik slychac od 70km/h, doslownie.

Jakbym wyciszyl jeszcze sufit to bym nie slyszal ze ktos na mnie trabi chyba:)

Napisano
  • Autor

> ja mam z przodu Morel Tempo 6 i weszly bez wiekszego problemu, zwrotnice sa ukryte pod deska

> rozdzielcza, a soprany pod szyba przyklejone z przodu (montowanie sopranow w klamce to

> najdebilniejszy pomysl na swiecie). Ze zdejmowaniem boczkow nie ma wiele zabawy...

> I oczywiscie nie musze mowic, ze bez wyciszenia drzwi (matami nie welna...) nie ma sensu sie za to

> zabierac?

> Ja wyciszylem sobie wszystkie drzwi i bagaznik i efekt jest wiecej niz rewelacyjny, silnik slychac

> od 70km/h, doslownie.

> Jakbym wyciszyl jeszcze sufit to bym nie slyszal ze ktos na mnie trabi chyba:)

Ja już pierwszy "tuning" zrobiłem. Zamontowałem dodatkowe soprany w klamkach blush.gif.

Ale zrobiłem to świadomie. Mam auto na gwarancji i nie chcę (przynajmniej na razie) wybebeszać samochodu. Zobaczyłem co i jak i na razie tyle frown.gif

To co piszesz to wiem , miałem tak zrobione w poprzednim samochodzie - wytłumione blachy drzwi, wytłumione drzwi pod boczkami, mdfowe dystanse. I dlatego zestawu który mam w domu nie zakładam, masz rację bez tego całego wygłoószania szkoda zakładać. Zestaw głośnikowy musi poczekać frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.