Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scenic 2 ph 1 1.6 16v vvt- przymiarki do zakupu

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Mierze sie na wymiane vectry na tatusiowoz. Z racji starych sentymentow sklaniam sie ku grand scenic. W zwiazku z tym kilka pytan...

1.Na ile jest prawda cyrk z kolem VVT w pierwszej edycji tych autek?

2. Czy prawdziwe jest twierdzenie, ze karty potrafia ni z tego, ni z owego przestac dzialac, uruchamiajac immobiliser?

3. Kiedy i co ile nalezy zmieniac rozrzad? Obiekt moich westchnien ma 83 kkm na budziku

Na wszelki wypadek informuje, ze diesel wchodzi w rachube w ostatecznosci, bo mnie jakos nie wyszlo oszczedzanie na dieslu przez ostatnie dwa lata i wszystkie oszczedzone pieniazki poszly w typowe, drogie do usuniecia przypadlosci...

Licze na Wasze doswiadczenie i opinie.

Pozdrawiam

Andrzej

Napisano

> 1.Na ile jest prawda cyrk z kolem VVT w pierwszej edycji tych autek?

Jestes albo przed albo po wymianie ok.gif jak po wymieniaj olej co 15kkm ok.gif

> 2. Czy prawdziwe jest twierdzenie, ze karty potrafia ni z tego, ni z owego przestac dzialac,

> uruchamiajac immobiliser?

W tym aucie wszystko sie moze zdarzyc - mi sie spalilo radio w czasie jazdy smile.gif

> 3. Kiedy i co ile nalezy zmieniac rozrzad? Obiekt moich westchnien ma 83 kkm na budziku

To moja rada - wymien przy 90kkm dla spokoju ducha ok.gif wczesniej koniecznie dowiedz sie czy kolo zmiennych faz bylo robione , jezeli nie ja bym profilaktycznie wymienil jezelie to rocznik 2003/2004.

> Licze na Wasze doswiadczenie i opinie.

Bez zaciecia majsterkowicza i ladnego zestawu torxow - nie zblizaj sie do tego auta ok.gif

p.s. do zwyklego Scenica II ten silnik to absolutne minimum do Granda to stanwczo za slaba jednostka no.gif

Napisano
  • Autor

> Jestes albo przed albo po wymianie jak po wymieniaj olej co 15kkm

> W tym aucie wszystko sie moze zdarzyc - mi sie spalilo radio w czasie jazdy

> To moja rada - wymien przy 90kkm dla spokoju ducha wczesniej koniecznie dowiedz sie czy kolo

> zmiennych faz bylo robione , jezeli nie ja bym profilaktycznie wymienil jezelie to rocznik

> 2003/2004.

Mowimy o 2005 roku

> Bez zaciecia majsterkowicza i ladnego zestawu torxow - nie zblizaj sie do tego auta

To samo jest z Vectra C. Brudne rece to norma:) Ciagle cos...

> p.s. do zwyklego Scenica II ten silnik to absolutne minimum do Granda to stanwczo za slaba

> jednostka

115 km za malo? To nie jest wyscigowka, a do turlania sie powoli po autostradzie powinno wystarczyc. W warunkach Polskich wyprzedzac nie bede ze wzgledu na zle polozenie kierownicy, a tu na miejscu dam sobie rade.

Troche mnie martwi mozliwosc zepsucia wszystkiego tak po prostu. Chyba assistance na cala Europe bede musial kupic...

Napisano

> Mowimy o 2005 roku

> To samo jest z Vectra C. Brudne rece to norma:) Ciagle cos...

A jak u Ciebie z lutowanięm

i znajomościami na szrotach?

> 115 km za malo? To nie jest wyscigowka, a do turlania sie powoli po autostradzie powinno

> wystarczyc. W warunkach Polskich wyprzedzac nie bede ze wzgledu na zle polozenie kierownicy, a

> tu na miejscu dam sobie rade.

Mimo wszystko ten silnik będzie się męczył.

> Troche mnie martwi mozliwosc zepsucia wszystkiego tak po prostu. Chyba assistance na cala Europe

> bede musial kupic...

Wiesz to raczej są upierdliwe bzdety aniżeli coś co go zatrzyma na autostradzie.

P.s. Koniecznie wymieniaj olej co 15kkm ok.gif

Napisano

wejdz na forum megan i scenic.Dowiesz sie tam wszystkiego co potrzeba ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.