Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z serii: woda na dywaniku Vectra B;)

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie,

ja z sąsiedniego kącika, mam pewien problem, kolega ma Vectre b w 5-ciu drzwiach, problem polega na sporej kałuży pod fotelem kierowcy... - czyli tam gdzie nogi pasażera z tyłu - za kierowcą:) podłączam się pod ten temat, bo jest podobny.

Dziś siądziemy w garażu, ale nie za bardzo wiem gdzie szukać i co czyścić (kanaliki odpływowe)?

za wszystkie podpowiedzi serdeczne Bóg zapłać;)

Napisano

Sprawdzcie dren klimatyzacji na droznosc (jesli auto w takowa jest wyposazone) i stan zaslepek otworow technologicznych w podlodze (patrzac od spodu).

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

..dren klimy - rozumiem, sprawdzimy, zakleiliśmy otwór po stronie kierowcy, pod plastikiem podszybia, tam dwa kabelki szły, uszczelki nie miały i czekamy co będzie.

Jeśli chodzi o otwory tech. w podłodze, sprawdzaliśmy - są chyba zaślepione, jeśli o te chodzi.

Kwestia, że woda zbiera się jak auto stoi na deszczu. Nie jeździ, nie chodzi na klimie, no kolega ma depresje, najwyżej zalepimy całą silikonem;) będzie pewne;)

Napisano

> Kwestia, że woda zbiera się jak auto stoi na deszczu. Nie jeździ, nie chodzi na klimie,

No to zmienia postac rzeczy....Szyberdach jest? Jesli tak, sprawdzcie odplywy, jesli nie ma, do sprawdzenia szwy dachowe, uszczelki drzwi i szyb w dzwiach oraz droznosc odplywow w dolnej czesci drzwi, uszczelnienia wklejanych szyb.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Szyberka ni ma, sprawdzę jak napisałeś, zobaczymy... dziwna sprawa, też już myślę o szybie, bo tyle już ogarnęliśmy, że poezja.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.