Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

moduł zapłonowy

Featured Replies

Napisano

witam wiem że gdzieś to było na forum ale niestety już dawno i mam problem z wyszukaniem tego w szukajcie

A mianowicie co należy wymienić wraz z modułem zapłonowy ?

Napisano

> witam wiem że gdzieś to było na forum ale niestety już dawno i mam problem z wyszukaniem tego w

> szukajcie

> A mianowicie co należy wymienić wraz z modułem zapłonowy ?

To zależy od objawów, ale przeważnie wystarczy sam moduł...

Napisano

> witam wiem że gdzieś to było na forum ale niestety już dawno i mam problem z wyszukaniem tego w

> szukajcie

> A mianowicie co należy wymienić wraz z modułem zapłonowy

KABLE , kopulke , palec - to na 100% bo jezeli padl Ci modul to 99.9999% z winy wyzej wymienionych.

Wiem bo przerabialem temat i zanim zmienilem osprzet zaplonu spalilem dwa moduly...

Po wymianie kabli i swiec od 2,5 roku cisza waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> KABLE , kopulke , palec - to na 100% bo jezeli padl Ci modul to 99.9999% z winy wyzej wymienionych.

> Wiem bo przerabialem temat i zanim zmienilem osprzet zaplonu spalilem dwa moduly...

> Po wymianie kabli i swiec od 2,5 roku cisza

ok dzięki wielkie za odpowiedz kable są sprawne bo nie mają przebić, ale wymienię kopułkę i palec świece wymieniłem jakieś pół roku temu tak więc je również sobie odpuszczę. Wstawiałeś nowe czy używane części nie wiem jak to wyjdzie cenowo, ale zraziłem się co do używanych części nie mam ochoty wymieniać ich za dajmy na to 2 miesiące:-)

Napisano
  • Autor

Po wymianie modułu, kopułki i palca nastał nowy problem. Poskładałem wszystko do kupy (tylko nie założyłem osłony od filtra) i niestety nie mogę odpalić samochodu rozrusznik kręci iskra jest na wszystkich świecach, przy dodaniu gazu odpala ale tylko na chwilę i gaśnie poradźcie co może być nie tak??? przed wymianą wyżej wymienionych części z kłopotami ale odpalał

Napisano

Uzywane kable i kopulka ? Skad Ty to wyczarujesz ? Ze smietnika ? facepalm.gif

Idz do sklepu i kup wszystko NOWE - KABLE , KOPUŁKĘ i PALEC

Napisano
  • Autor

> Zobacz czy nic nie urwales i czy nie popsules wezyka od ufo

wężyk wymieniłam na nowy bo był lekko sparciały ma trochę cieńszą średnicę ale chyba nie powinno to stwarzać problemów

Napisano

> wężyk wymieniłam na nowy bo był lekko sparciały ma trochę cieńszą średnicę ale chyba nie powinno to

> stwarzać problemów

Jezeli jest szczelny to nie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jezeli jest szczelny to nie

jest na 100% szczelny oddałem w końcu samochód do mechanika napiszę co było nie tak być może komuś się to przyda

Napisano

> jest na 100% szczelny oddałem w końcu samochód do mechanika napiszę co było nie tak być może komuś

> się to przyda

facepalm.gif

naprawdę uważasz, że oddanie samochodu do mechanika to gwarancja, że będzie dobrze zrobione ? brawo.gifhahaha.gif

Napisano
  • Autor

> naprawdę uważasz, że oddanie samochodu do mechanika to gwarancja, że będzie dobrze zrobione ?

nie uważam tak tylko nie miałem już żadnej koncepcji, a jakoś nikt nie odpisywał konkretnie co powinienem sprawdzić w tej sytuacji. mniej więcej od roku staram się wszystko naprawiać i wymieniać sam po tym jak oddałem samochód do mechanika który wymienił mi ufo na używane które po 3 miesiącach jazdy się z powrotem sypnęło za tą przyjemność zapłaciłem u mechanika 150zł sciana.gif

samochód jest już sprawny tylko nie wiem co było nie tak bo mechanik nie chciał mi powiedzieć, chodziło o jakąś pierdółkę bo powiedział tylko że za gapowe się płaci i że taniej by mi wyszło, gdybym od razu oddał samochód do niego do naprawy i bym się w smarach nie pobrudził ( a ja lubię pogrzebać w furzę i nie przeszkadza mi że się trochę pobrudzę) tak więc temat nie jest do końca wyjaśniony....

Napisano

Zacznij od zmiany mechanika waytogo.gif - bo 150 za uzywane ufo z wymiana to GRUUUBBOOOO wpysk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.