Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wyswietlacz TID

Featured Replies

Napisano

witam,

resetuje mnie się na okrągło wyświetlacz, tzn. godzina i data... prawie przy każdym przekręceniu stacyjki... zastanawiam się czy to TID jest już do wymiany czy może przebicie jakieś mam i to jest powodem problemów? jak to sprawdzić? od razu napiszę że nie mam innego na podmianę żeby pare dni pojezdzić i sprawdzić 270751858-jezyk.gif

pozdrawiam

Napisano

wyciągnij TID i sprawdz czy wtyczka dobrze siedzi, bo może lekko nie styka i przez to sa braki zasilania i reset...

Napisano
  • Autor

> wyciągnij TID i sprawdz czy wtyczka dobrze siedzi, bo może lekko nie styka i przez to sa braki

> zasilania i reset...

juz to sprawdzałem miesiąc temu.. nie pomogło frown.gif

Napisano
  • Autor

> sprawdz bledy tida . tu masz kody

> http://www.astra.auto.pl/content/view/245/61/

"Przejście do trybu serwisowego w TID jest możliwe poprzez jednoczesne wciśnięcie dwóch przycisków TID na czas przynajmniej 4 sekund. "

coś mi to nie pasuje... mi po takim czasie przestawia się w tryb ustawiania godziny i daty... w załączniku zdjęcie mojego...

post-102228-14352508877079_thumb.jpg

Napisano

> "Przejście do trybu serwisowego w TID jest możliwe poprzez jednoczesne wciśnięcie dwóch przycisków

> TID na czas przynajmniej 4 sekund. "

> coś mi to nie pasuje... mi po takim czasie przestawia się w tryb ustawiania godziny i daty... w

> załączniku zdjęcie mojego...

oba wciskasz jednocześnie??

Napisano

> "Przejście do trybu serwisowego w TID jest możliwe poprzez jednoczesne wciśnięcie dwóch przycisków

> TID na czas przynajmniej 4 sekund. "

> coś mi to nie pasuje... mi po takim czasie przestawia się w tryb ustawiania godziny i daty... w

> załączniku zdjęcie mojego...

no nie bardzo, ZTCP to TID w ustawianie daty/godziny wchodzi poprzez trzymanie jednego przycisku,

brat

Napisano
  • Autor

> no nie bardzo, ZTCP to TID w ustawianie daty/godziny wchodzi poprzez trzymanie jednego przycisku,

> brat

hehehe a może macie rację, że jeden się trzyma smile.gif)) muszę to sprawdzić później smile.gif))

Napisano
  • Autor

> sprawdz bledy tida . tu masz kody

> http://www.astra.auto.pl/content/view/245/61/

kolego mam takie może głupie pytanie ale cóż smile.gif)) a więc:

Wczoraj w końcu TID pokazał mi błąd 169 tzn, że "Wskaźnik temp. zewn - zwarcie do masy" pin nr 4, 2 trzeba sprawdzić... jeszcze szczerze mówiąc nie miałem okazji od wczoraj zdemontować wyświetlacza i popatrzeć na kostkę ale czy piny są tam oznaczone? a jak nie to jak poznać który to 4 i 2? jak do tego się zabrać by nie spieprzyć mlot.gif

Dodam że temperaturę pokazuje normalnie. A raz nawet w zimie zwariował (patrz załącznik)

Napisano

> kolego mam takie może głupie pytanie ale cóż )) a więc:

> Dodam że temperaturę pokazuje normalnie. A raz nawet w zimie zwariował (patrz załącznik)

wyjmij czujnik wyczysc i sprawdz czy pokazuje normalnie .a z kostka tida sprawdz na WoA .o ile sie nie myle to jest manual na wyjecie . opis zlacz tez . sciana.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.