Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zawiecha

Featured Replies

Napisano

Witam po długiej nieobecności szanownych kolegów.

mam pytanie czy ktos wie gdzie w bydgoszczy dostane sprężyny przód od 1.4 i jeszcze czy ktoś mógłby wrzucić jakiś rysunek mcpersona bo ogólnie to co tam można wymienić?

napewno sprężynę, amor i teraz właśnie niewiem jakieś gumy czy łożyska podobno tez tam są tak?

A i jeszcze czy te sprężyny od 1.4 a od jakiegoś diesla to jest to samo czy to sie różni bo może wziołbym od disla jak jeszcze mocniejsze a i od czego wrzucić sprężyny na tył żeby powiedzmy przy nieobciążonym samochodzie pomiędzy kołem(155/70 R13) a nadkolem było chociaż ok. 10cm luzu bo ogólnie zależy mi żeby jak najbardziej podnieźć auto.

Dzięki

Napisano

> Witam po długiej nieobecności szanownych kolegów.

> mam pytanie czy ktos wie gdzie w bydgoszczy dostane sprężyny przód od 1.4 i jeszcze czy ktoś mógłby

> wrzucić jakiś rysunek mcpersona bo ogólnie to co tam można wymienić?

> napewno sprężynę, amor i teraz właśnie niewiem jakieś gumy czy łożyska podobno tez tam są tak?

> A i jeszcze czy te sprężyny od 1.4 a od jakiegoś diesla to jest to samo czy to sie różni bo może

> wziołbym od disla jak jeszcze mocniejsze a i od czego wrzucić sprężyny na tył żeby powiedzmy

> przy nieobciążonym samochodzie pomiędzy kołem(155/70 R13) a nadkolem było chociaż ok. 10cm

> luzu bo ogólnie zależy mi żeby jak najbardziej podnieźć auto.

> Dzięki

Można wymienić amorki, sprężyny, osłony z odbojami, ewentualnie jeszcze poduszki amortyzatora i łożyska (łożyska na pewno możesz pominąć jeśli nie masz problemów z kręceniem kierownicą). Przyda się jeszcze farba antykorozyjna, żeby pomalować obudowę łożyska - u mnie masakrycznie przerdzewiało, a nigdzie (przynajmniej w Łodzi) nie da się tej obudowy dostać (chyba że na szrocie). Na fiatuno.pl są manuale do wymiany amortyzatorów i wymiany łożysk. Tak naprawdę nawet jeśli nie wymieniasz łożysk, to oba manuale się przydają (przynajmniej mnie się przydały wink.gif )

Polecam ten temat

Napisano

rysunek poglądowy grinser006.gif

283957974-P6050179.jpg

post-129010-14352508886281_thumb.jpg

Napisano

Witam kolege z Bydgoszczy jedz do hurtowni na łeczycka stare magazyny chemi wjezdzasz w taka zielona brame mijasz sklep meblowy abler po prawej stronie i w kolejnym budynku na rogu jest hurtownia motoryzacyjna teraz takie czasy przyszly ze i detal obsluguja ceny dobre sa ja zawsze do nich jezdze pzdr

claps.gif

Napisano

o tylu moze springi z vana, albo z fiorino

Napisano
  • Autor

> o tylu moze springi z vana, albo z fiorino

no a fiorino miał jeszcze mocniejsze? food.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.