Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Geometria Golf II

Featured Replies

Napisano

Witam!

Czy ktoś jest w stanie opisac mi jak ustawić geomterię koła przedniego? Chodzi o to, że zjada mi oponę wewnątrz.

Napisano

Sam tego nie zrobisz. Konieczna jest wizyta w stacji obsługi lub w warsztacie oferującym usługę ustawiania zbieżności. Mają oni tam specjalne urządzenia do tego:) Ja ustawiałem u siebie jakiś tydzień temu i kosztowało to mnie 50 zł :D

Napisano
  • Autor

Już się tam dobierałem, tylko że nie wystarczy regulacja przegubu na końcówce wahacza i chciałbym wiedzieć czy można to jeszcze trochę wyregulować gdzieś w okolicy obejmy amortyzatora. Tam podobno jest jakiś sworzeń ekscentryczny.

Dzięki

Napisano

> Sam tego nie zrobisz. Konieczna jest wizyta w stacji obsługi lub w

> warsztacie oferującym usługę ustawiania zbieżności. Mają oni tam

> specjalne urządzenia do tego:) Ja ustawiałem u siebie jakiś

> tydzień temu i kosztowało to mnie 50 zł :D

W sobotę wymieniałem oponki. Od razu warsztat świadczy usługi sprawdzanie zbierzności kół, tak w reklamie napisali. Po wymianie mówię, panie inzynierze to jeszcze niech pan geometrię sprawdzi. Patrze a ten niesie 2 metrową listwę przykłada do koła i mówi oooo tu nie trzyma, przeszedł do drugiego, przyłożył i powiedział oooo tu trzyma... Normalnie ręce mi na ziemie opadły.

Napisano
  • Autor

Chcę to zrobic sam czysto ze względów ekonomicznych. Po prostu jestem żyd i nie chce dać komus zarobić tylko wydac tę kasę na piwo. Ale z tego co zauważyłem to chyba nie będę miał wyjścia i oddam brykę do mechaniora.

Pozdrawiam!

Napisano

Hmm ale wiesz nie wiem czy jest sens samemu to robić, bo prawie zawsze źle ustawisz (no chyba że masz jakiś świetny na to sposób) i opony szlak trafi po sezonie, a to wiecej niz 50 zł smile.gif Więc cy warto takie pieniądze oszczędzać?? hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.