Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pomocy

Featured Replies

Napisano

Koledzy witam i potrzebuje pomocy bo już wymiękam, chciałem sobie zakupić kask motocyklowy z racji zbliżającego się kursu, ale jak narazie moje marzenie o zrobieniu prawa jazdy kat A, zostało zawieszone z powodu mojej za dużej głowy. Problem polega na tym ze obwód głowy 64-65 i całkowicie nie mogę dobrać kasku szczękowego. Allegro nie pomogło, macie jakieś inne rady?? Sklepy motocyklowe takie z prawdziwego zdarzenia które są w okolicy tez nie dały rady. Mam nadzieje ze ktoś mi pomoże i wskaże miejsce gdzie np w wawie mógłbym dostać jakieś nadrozmiarowe kaski do 400 zł ewentualnie do 600 zł

Napisano

kumpel mial ostatnio podobny problem, obwod mial co prawda 63cm tylko, ale przez to, ze przez cale zycie wyhodowal sobie 4 podbrodki nie mogl sie w nic zmiescic, a mierzyl w sklepach najwieksze mozliwe egzemplarze

w koncu kupil kask na rynku - najtansze scierwo chinskie, rozmiar uniwersalny i w koncu to bylo dobre, ale chcial cos lepszego i zanabyl kask w ktory sie poczatkowo nie miescil, ale wyjal te wszystkie wysciolki i zeszlifowal ten styropian co jest w srodku do odpowiedniego rozmiaru i w ten sposob to dopasowal, moze wiec tedy droga? grinser006.gif

Napisano

i w ten sposob z lepszego zrobił gorszy;/ przy wypadku zycie zalezy od tego styropianu:) ja bym go nie ruszał:) Pozostaje tylko szukać dalej do skutku...

Napisano

> i w ten sposob z lepszego zrobił gorszy;/ przy wypadku zycie zalezy od tego styropianu:) ja bym go

> nie ruszał:) Pozostaje tylko szukać dalej do skutku...

tak szukajac dalej sadze, ze by sie nie doszukal zadnego, bo bylismy w nie jednym sklepie i zaden nie pasowal, a ten chinski co mial to nawet styropianu nie mial, ot tylko taka wylewka plastikowa

i przeciez nie zeszlifowal do zera, jeno w miejscach uwierajacych za bardzo i powodujacych niemoznosc domkniecia

tez sie poczatkowo smialem z jego problemow, ale praktycznie rzecz biorac nie bylo innego wyjscia, pytalismy w sklepach czy mozna cos zamowic wiekszego i odpowiedz byla negatywna

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.