Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JVC G310 i odpowiedz JVC Polska

Featured Replies

Napisano

Witam. W trosce o domowe finanse (zona ogladala juz katalog ikea itp wink.gif ) zakupilem kilka dni temu radio na terenie USA, pojutrze bede go mial w rekach. Chcialem sie dowiedziec jak wyglada sprawa z warunkami gwarancyjnymi na sprzet zakupiony za oceanem. Wyslalem do serwisu JVC Polska emaila nastepujacej tresci

Quote:

Dzien dobry. Chcialbym sie dowiedziec, czy jesli kupie sprzet Car Audio na terenie USA, to czy w Polsce warunki gwarancyjne beda honorowane ?

Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.

W nastepnym dniu otrzymalem odpowiedz

Quote:

Zalezy to od rodzaju i warunków karty gwarancyjnej.
Sprzet przeznaczony na rynek amerykanski nie bedzie odbieral FM w Polsce
, tak wiec lepiej kupic radio w Polsce.

Wiec co do gwarancji, to dowiem sie jak juz bede ja mial w rekach. Jednak zastanowilo mnie sformulowanie pana z serwisu na temat niedzialania fal FM screwy.gif

Swego czasu przywiozlem sobie zza oceanu discmana i jedynym problemem bylo to, ze skok wynosil 0,2 MHz a nie jak w Polskich odbiornikach 0,05 MHz, czego efektem jest to ze nie kazda czestotliwosc mozna ustawic. Chcialbym sie dowiedziec czy w tym przypadku jest tak samo, czy po prostu bede mial "radyjko" do odtwarzania MP3 ale bez radia crazy.gif

opis produku mozna znalezc TU

Jesli ktos ma jakies doswiadczenia z tym radiem tez prosilbym o zabranie glosu, kupowalem w ciemno, ale od razu mowie melomanem to ja nie jestem. Po prostu byla okazja i ja wykorzystalem alien.gif

Napisano

> Wiec co do gwarancji, to dowiem sie jak juz bede ja mial w rekach.

> Jednak zastanowilo mnie sformulowanie pana z serwisu na temat

> niedzialania fal FM

Sprzęt elekrtoniczny kupowany w USA ma gwarancję ograniczoną terytorialnie do terenu USA i Kanady.

W przypadku niektórych producentów istnieje czasem mozliwość dokupienia gwarancji międzynarodowej.

mar00ha

Napisano
  • Autor

> Sprzęt elekrtoniczny kupowany w USA ma gwarancję ograniczoną

> terytorialnie do terenu USA i Kanady.

> W przypadku niektórych producentów istnieje czasem mozliwość

> dokupienia gwarancji międzynarodowej.

> mar00ha

Gwarancja mnie jakos nie martwi, radyjko dostalem w prezencie, wiec nawet jak padnie to nie bede sie martwil za bardzo. Tylko jak jest z tymi falami, pan z serwisu nie popiera kupowania sprzetu za granica, czy faktycznie nie poslucham radia ? spineyes.gif

Napisano

> Gwarancja mnie jakos nie martwi, radyjko dostalem w prezencie, wiec

> nawet jak padnie to nie bede sie martwil za bardzo. Tylko jak

> jest z tymi falami, pan z serwisu nie popiera kupowania sprzetu

> za granica, czy faktycznie nie poslucham radia ?

bylo o tym juz wiele razy na temat FM

radio dziala perfekcyjnie jak kupisz mode z mozliwosc przestawiania regionow miedzy Europa a Ameryka wyzsze modele posiadaja taka mozliwosc a pan z "servisu" powinien to wiedziec, kup w polsce bo my zarobimy a nie ludzie w stanach wink.gif

gwarancja jest przewaznie na teren usa ale czasem sa gwarancje miedzynarodowe na cayl swiat ale to jest czasem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.