Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Glosniki Aveo - wymiana ale na jakie?

Featured Replies

Napisano

Przy okazji rozebrania calych drzwi chce zmienic glosniki.

Tylko nie wiem na jakie?

Standardowe przod maja 12 cm

Tyl elipsa 15cm

Nie ma za duzo do wyboru frown.gif Budzet max 200zl audiofilem nei jestem ale maja grac ladnie grinser006.gif

283984864-IMG_0389.JPG

post-45983-14352508979903_thumb.jpg

Napisano

Z racji tego że miałem aż 3 Polonezy w swojej karierze, to przerabiałem temat głośników o małych wymiarach. W poldku była średnica 10 cm więc nie dużo, miałem pioniery o średnicy 13 cm które jakoś wpasowałem i byłem średnio zadowolony, do następnego kupiłem Clariony 10 cm i grały o dużo lepiej od pionków. Cenowo tak samo się przedstawiały około 100 zł za komplet. Niestety teraz nie podam Ci typu głośników bo nie pamiętam ale dużego wyboru nie ma w tych średnicach. Na pewno były dwudrożne.

Napisano
  • Autor

> Z racji tego że miałem aż 3 Polonezy w swojej karierze, to przerabiałem temat głośników o małych

> wymiarach. W poldku była średnica 10 cm więc nie dużo, miałem pioniery o średnicy 13 cm które

> jakoś wpasowałem i byłem średnio zadowolony, do następnego kupiłem Clariony 10 cm i grały o

> dużo lepiej od pionków. Cenowo tak samo się przedstawiały około 100 zł za komplet. Niestety

> teraz nie podam Ci typu głośników bo nie pamiętam ale dużego wyboru nie ma w tych średnicach.

> Na pewno były dwudrożne.

Kupilem wieksze, bo z 10 byly jedne shocked.gif Kupilem jakies najtansze blaupunkty za niecale 110 zl na przod dwu drozne i roznica w dzwieku kolosalna yikes.gif Zastosowalem plyte mdf ale sie z tym nameczylem pad.gif Musialem na koniec wiercic dziure w drzwiach.

Na tyl boshman graja srednio, nie ma basu ale wysokie calkiem ladnie. Zadne inne nie pasowaly.

Wymiana zajela mi ponad 6 godzin nameczylem sie z klamka hehe.gif

283987056-IMG_0390.JPG

post-45983-14352508983003_thumb.jpg

Napisano

Najważniejsze że dobrze gra teraz ok.gif Za jakiś czas będę myślał o zmianie w moim Aveo, ale wstawię raczej clariony.

• 1 rok później...
Napisano

Witam,

Wybaczcie, że odświeżam tak stary wątek jednak planuje zamontować w drzwi głosniki do mojego Aveo i mam małe pytanie.

Orientuje się ktoś jaka musi być szerokość (średnica) i grubość dystansu ze sklejki pod głośnik? Niestety nie mam możliwości odkręcenia boczku drzwi (auto pożyczyłem), a w tym czasie przygotowałbym sobie niezbędny dystans. Póki co dysponuje głośnikami o średnicy 100mm. Czy większe głośniki (120/130) też uda mi się tam zmieścić?

Napisano
  • Autor

> Witam,

> Wybaczcie, że odświeżam tak stary wątek jednak planuje zamontować w drzwi głosniki do mojego Aveo i

> mam małe pytanie.

> Orientuje się ktoś jaka musi być szerokość (średnica) i grubość dystansu ze sklejki pod głośnik?

> Niestety nie mam możliwości odkręcenia boczku drzwi (auto pożyczyłem), a w tym czasie

> przygotowałbym sobie niezbędny dystans. Póki co dysponuje głośnikami o średnicy 100mm. Czy

> większe głośniki (120/130) też uda mi się tam zmieścić?

Nie pamietam jakiej srednicy byly, ale ja musialem zlaczyc dwa dystanse... Najgorsza tam jest nieregularna dziura ona nie jest okragla.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.