Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scenic II - nie działające tylne szyby.

Featured Replies

Napisano

Witam,

nie działają mi szyby w tylnych drzwiach obu to znaczy nie ma żadnej reakcji na naciskanie guzika w poszczególnych drzwiach jak również z panelu kierowcy. Co może być przyczyną tego?

Pozdrawiam,

Bartek

Napisano

> Witam,

> nie działają mi szyby w tylnych drzwiach obu to znaczy nie ma żadnej reakcji na naciskanie guzika w

> poszczególnych drzwiach jak również z panelu kierowcy. Co może być przyczyną tego?

> Pozdrawiam,

> Bartek

Pewno brak zasilania , pciesze Cię skrzynka jest za bezpiecznikami po lewej stonie kierownicy ,ja sie nie dostałem

Napisano

> Witam,

> nie działają mi szyby w tylnych drzwiach obu to znaczy nie ma żadnej reakcji na naciskanie guzika w

> poszczególnych drzwiach jak również z panelu kierowcy. Co może być przyczyną tego?

Bezpieczniki oglądał ?

Napisano
  • Autor

> Bezpieczniki oglądał ?

Tak, bezpieczniki ok. W momencie naciskania guzika czy to w drzwiach tylnich czy przednich kierowcy zero reakcji.

Nie wiem czy to jakiś grubszy problem bo równocześnie nie działają mi żadne gniazda zapalniczek pod tylnymi siedzeniami jak również w schowku między przednimi fotelami.

Napisano

> Tak, bezpieczniki ok. W momencie naciskania guzika czy to w drzwiach tylnich czy przednich kierowcy

> zero reakcji.

> Nie wiem czy to jakiś grubszy problem bo równocześnie nie działają mi żadne gniazda zapalniczek pod

> tylnymi siedzeniami jak również w schowku między przednimi fotelami.

IMHO przejrzyj jeszcze raz WSZYSTKIE bezpieczniki waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> IMHO przejrzyj jeszcze raz WSZYSTKIE bezpieczniki

nie wiem czy to ma znaczenie ale podobno pod maską podczas mycia poprzedni właściciel zalał bezpieczniki, wymienili mu na nową skrzynkę i jakiś tam prawy blok CH - mam to na gwarancji. Teraz na kompie wykazało błąd prawego bloka CH. Za co on odpowiada? Czy takie objawy jak czasem ciągle piszczący czujnik parkowania (czasem działa normalnie) czy też czasem nie działający system hands free są jakoś powiązane z tym blokiem CH? Mogę to reklamowac w serwisie?

Napisano

Szczerze to nie wiem co sie zepsuło a ten post zwieksza moj wspolczynnik szczęścia zwiazanego z pozbyciem sie szrota jakim byl Scenic II 2004...

Osobiście pojechałbym do tego serwisu i zgłosił,że wymienili ,że dali gwarka a sprzet nie bangla waytogo.gif

p.s. Współczuje wozu - Zaczęło Się przytul.gif

Napisano
  • Autor

> Szczerze to nie wiem co sie zepsuło a ten post zwieksza moj wspolczynnik szczęścia zwiazanego z

> pozbyciem sie szrota jakim byl Scenic II 2004...

> Osobiście pojechałbym do tego serwisu i zgłosił,że wymienili ,że dali gwarka a sprzet nie bangla

> p.s. Współczuje wozu - Zaczęło Się

dobra, wyciągnąłem tą kostkę spod siedzenia kierowcy i od tyłu pod tym przekaźnikiem uzupełniającym wisi kabel... No i właśnie czy tak ma byc czy ten kabel powinien byc gdzieś podłączony? Nadmienię że kabel jak i przekaźnik wydają się byc bardzo zaśniedziałe.

Napisano

> dobra, wyciągnąłem tą kostkę spod siedzenia kierowcy i od tyłu pod tym przekaźnikiem uzupełniającym

> wisi kabel... No i właśnie czy tak ma byc czy ten kabel powinien byc gdzieś podłączony?

> Nadmienię że kabel jak i przekaźnik wydają się byc bardzo zaśniedziałe.

Bez fotek ciezko cos powiedziec:(

Powiedz mnie czy to auto nie mialo jakiegos dzwona albo cos ?

Napisano
  • Autor

> Bez fotek ciezko cos powiedziec:(

> Powiedz mnie czy to auto nie mialo jakiegos dzwona albo cos ?

nie, z pewnego źródła.

Napisano

> nie, z pewnego źródła.

To zagadaj z tym zrodlem co tam majstrowali.

Te zasniedziale przewody wisza w powietrzu czy jak ?

Generalnie zapytaj na forum.megane.com.pl tam sa pasjonaci rozbierania renowek na czesci pierwsze.

Napisano
  • Autor

> To zagadaj z tym zrodlem co tam majstrowali.

> Te zasniedziale przewody wisza w powietrzu czy jak ?

> Generalnie zapytaj na forum.megane.com.pl tam sa pasjonaci rozbierania renowek na czesci pierwsze.

ok zaraz zagadam. tak, wisi w powietrzu. zrodlo zna sie tylko na laniu ropy do baku i tyle reszta to serwis renault jak cos nie tak bylo...

Napisano
  • Autor

> ok zaraz zagadam. tak, wisi w powietrzu. zrodlo zna sie tylko na laniu ropy do baku i tyle reszta

> to serwis renault jak cos nie tak bylo...

nie zna ktoś jakiegoś dobrego elektryka od renault w Łodzi?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.