Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moje spostrzeżenia: body, wtyczki, liczniki

Featured Replies

Napisano

Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo że chodzi o body. Odkleiłem tą naklejkę i wyczytałem że numer body to : 51783783 N30. Zajrzałem do e-pera i numer mojego body powinien obsługiwać: ABS, światła przeciwmgielne, elektryczne zamykanie drzwi,klima automatyczna, czujnik parkowania ( wtyczka pod autem zwisa )

Teraz co do cana. Pozwoliłem sobie wkleic schemat magistrali can. Widać na nim ze radio i clima są koło siebie i działają "razem"

U siebie a aucie mam klime manu ale znalazłem wtyczkę oklejoną białą taśma i po kolorze doszedłem ze to konektor D021 w których to piny 2 i 3 to magistrala can. Dlatego podciagnę z nich magistrale do radia jak juz bede je miał.

M094 to wtyczka radia ( pin 1i 3 to can) M070 to centralka klimy a powyzej złacze D021 które ja znalazłem u siebie.

p1010443q.jpg

schematk.png

Zmieniając temat. Sprzedałem ostatnio licznik emotona ( nie było temp zewn, nie było menu service, była funkcja zamykania po ruszeniu ) Jakie to zdziwienie moje było jak kupiec który zamontował licznik pisze do mnie ze działa mu zamykanie , i działa menu service. Czyli wychodzi z tego ze albo ma lepsze body albo na aso ma lepszy soft w egzaminerze. Aktualnie mam nowego emotiona starszego, gdzie temp sie pokazuje tak samo działa service i auto lock.

sorki za tyle czytania zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.