Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Subik w Pandzie

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów.

Mam pytanko zakupiłem w dniu dzisiejszym oryginalny subik wraz z głośnikami. Pora zacząć montować to wszystko i w związku z tym mam pytanko. Jak zamontować suba. Siedzenie jest ze schowkiem który się wyciąga ale nie mogę dojść gdzie powinien być przykręcony. Prosił bym o foto jeśli ktoś posiada :-)

Napisano

z tego co pamiętam albo schowek albo subik hmm.gif

no chyba że wiązkę przesuniesz na stronę kierowcy hmm.gif

Napisano

Musisz zakuć takie gwintowane tulejki. Bez tego nie ma go do czego przykręcić. A wiązke masz??

Napisano
  • Autor

> Musisz zakuć takie gwintowane tulejki. Bez tego nie ma go do czego przykręcić. A wiązke masz??

Z wiązką nie ma problemu tylko jak go zamocować do czego?

Przydały by sie jakieś foto confused.gif

Napisano

> Z wiązką nie ma problemu tylko jak go zamocować do czego?

> Przydały by sie jakieś foto

284049399-278872762-sub.jpg

284049399-sub.jpg

tyle znalazłem

post-33228-14352509230493_thumb.jpg

Napisano

A wiązke masz pełną?? Masz w skrzynce bezpieczników instalację??

Pod tapicerką masz otwory technologiczne. W te miejsca muszisz osadzić takie tulejki z gwintem i je zakuć.

Napisano
  • Autor

> A wiązke masz pełną?? Masz w skrzynce bezpieczników instalację??

> Pod tapicerką masz otwory technologiczne. W te miejsca muszisz osadzić takie tulejki z gwintem i je

> zakuć.

I gitara grinser006.gif . Co do wiązki to subika kupiłem z kostką po wyciągnięciu fotela się okaże co tam jest. Autko to fiat 500 ale Panda ma ten sam subik. Dodatkowo dokupiłem na alledrogo głośniki do przodu od wersji z Interscope. Jeszcz tylko tył,syki do przodu i wzmacniacz i będzie pełne Interscope.

Napisano
  • Autor

> A wiązke masz pełną?? Masz w skrzynce bezpieczników instalację??

> Pod tapicerką masz otwory technologiczne. W te miejsca muszisz osadzić takie tulejki z gwintem i je

> zakuć.

Subik Cd... W dniu wczorajszym rozbebeszyłem potworka. Zgodni z instrukcją z eLerna subik zasilany jest bezpośrednio ze skrzynki bezpieczników pod maską w samochodzie :-). Rozebrałem wieczko i moim oczom ukazał się bezpiecznik F02. Wychodzi z niego kabel w kolorze żółto-czerwonym lub na odwrót jak kto woli grinser006.gif .

Problem polega na tym iż wychodzi on do miejsca X gdzie x oznacza na schemacie jakąś kostkę (D006) której nie można zlokalizować sciana.gif. Pytanko czy ktoś mógł by podpowiedzieć jak to jest w pandzie gdzie kabel idzie ze skrzynki bezpieczników może jakieś foto.

Napisano

Ta kostka na bank będzie w okolinach rączki od podnoszenia klapy.

Tak jak ci już pisałem. U mnie była instalacja nie pełna.

Kabel szedł z suba to wtyczki i koniec. Brakowało kabla od wtyczki do skrzynki bezpieczników. W skrzynce też nie było instalacji dla niego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.