Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne nowe lepsze lusterka

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich po zbyt długiej chyba przerwie... 20.GIF

Wicie jak to jest, praca, praca mlotek.gifsciana.gifblah.gifpanic.gifmlotek.gifmlotek.gifklotnia.gifsciana.gifmlotek.gifmlotek.gif

Zmiany w AK widzę nieduże a i dużo jeszcze znajomych twarz... khm... nicków spineyes.gif20.GIF

Bywając ostatnio u dealera moja serce.gif przyuważyła że nowe Pandy mają teraz duuuuużo lepsiejsze lusterka... fakt ten być może trochę zbyt optymistycznie potwierdziłem a żem jest osoba rzędu stojącego niżej w rozwoju to zbadałem sprawę organoleptycznie, znaczy się wsiadłem za kółko - są lepsze. No i mam teraz zadanie domowe vel robótkę ręczną - założyć te nowe lepsze większe do starego truchła mlotek.gif

Jako, że serce.gif przejęła ostatnio kierownictwo nad padaczką to sprawa nabrała najwyższej wagi państwowej, na równi z naprawą klamki pasażera mlot.gifkara.gif.

Wyszukiwarka nie wypluwa topic-ów w ww. temacie zapytuje więc czy ktoś z Was już przerobił problem stara (przedliftowa) Panda - nowe (poliftowe) lustra lub coś w ogóle wie w tym temacie. niewiem.gif

Dla tych co jeszcze nie widzieli "nowych" daję LINK

Napisano

> Witam wszystkich po zbyt długiej chyba przerwie...

> Wicie jak to jest, praca, praca

> Zmiany w AK widzę nieduże a i dużo jeszcze znajomych twarz... khm... nicków

> Bywając ostatnio u dealera moja przyuważyła że nowe Pandy mają teraz duuuuużo lepsiejsze

> lusterka... fakt ten być może trochę zbyt optymistycznie potwierdziłem a żem jest osoba rzędu

> stojącego niżej w rozwoju to zbadałem sprawę organoleptycznie, znaczy się wsiadłem za kółko -

> są lepsze. No i mam teraz zadanie domowe vel robótkę ręczną - założyć te nowe lepsze większe

> do starego truchła

> Jako, że przejęła ostatnio kierownictwo nad padaczką to sprawa nabrała najwyższej wagi

> państwowej, na równi z naprawą klamki pasażera .

> Wyszukiwarka nie wypluwa topic-ów w ww. temacie zapytuje więc czy ktoś z Was już przerobił problem

> stara (przedliftowa) Panda - nowe (poliftowe) lustra lub coś w ogóle wie w tym temacie.

> Dla tych co jeszcze nie widzieli "nowych" daję LINK

powitać...

u nas raczej nie znajdziesz zbyt wielu zwolenników nowych lusterek, a z tego co kojarzę to raczej nikt nie przerabiał na nowe.

Napisano

Lusterka były na Allegro - niestety bardzo drogie - coś po ok 250 pln za sztukę

klik

Z mocowaniem wygląda tak- odkręcasz stare przykręcasz w to samo miejsce nowe grinser006.gifwaytogo.gif

no chyba że masz manualne a kupisz elektryczne -a le szukajcie a znajdziecie - swego czasu widziałem na Allegro manualne coś po ok 150 pln

Napisano
  • Autor

> Z mocowaniem wygląda tak- odkręcasz stare przykręcasz w to samo miejsce nowe

No to jasne, ale czy będzie p&p niewiem.gif

> no chyba że masz manualne a kupisz elektryczne -a le szukajcie a znajdziecie - swego czasu

> widziałem na Allegro manualne coś po ok 150 pln

300 za taki ficzer to w sumie... hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.