Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vespio.pl - UWAGA OSZUŚCI

Featured Replies

Napisano

Mam nadzieję, że mój post uchroni choć jedną osobę przed tymi złodziejami, ale po kolei:

4 sierpnia oddałem swojego GTSa na przegląd po 10.000km, dziś miałem go odebrać

niestety po tym jak go oddałem wyczytałem kilka komentarzy na ich temat i niestety wszystkie czarne scenariusze się sprawdziły

umówiliśmy się na wymianę wszystkich płynów, utwardzenie zawieszenia z tyłu, sprawdzenie hamulców itd itd czyli mocno rozszerzony przegląd

pierwsza rzecz... filtr oleju nie wymieniony, skuter jak stał w momencie zdania, tak stał w momecie odbioru, koła były zdemontowane, wiec nie było mowy o tym, że usufił się podczas jazdy

mechanik w zaparte - "osobiście wymieniałem, daje sobie głowę uciąć... "

poinformowałem ich, że czytałem o ich praktykach i dlatego umówiłem się z rzeczoznawcą, który oceni co było, a co nie było wymieniane - poprosiłem o wystawienie FV za to co twierdzą, że zrobili...

wczoraj byłem u nich i wyliczyli mi za przegląd 420zł i do tego miały jeszcze dojść koszty płynu chłodzącego i jakieś tam pierdoły typu wymiana kół więc pewnie dziś zostawił bym lekko 500zł za nic !!

wystawili mi FV za wyminę płynu hamulcowego i chłodzącego na 113zł i ide o zakład, że nawet tego nie wymienili

nie popuszczę... dziś jadę do rzeczoznawcy, sprawdzę każdą śrubkę, każdy płyn, każdy syfek i ryskę, jeżeli będzie trzeba pójdę do sądu, napisze oficjalne pisemko do piaggio polska (mają chyba ich autoryzację) o poinformowaniu właściciela nie wspominam, bo to przecież oczywiste - złodziei powinno się surowo karać, mam nadzieję, że tych to spotka

OSTRZEŻCIE PROSZĘ ZNAJOMYCH

Dane adresowe:

Vespio Sp. z o.o.

ul. Bodycha 53

Opacz-Kolonia [Warszawa]

Napisano

może najpierw miej papier na to że rzeczywiście tego nie zrobili a później oskarżaj .. a i tu byłbym ostrożny

wiesz w naszym pięknym kraju to Ci źli mają łatwiej crazy.gif

Napisano
  • Autor

> może najpierw miej papier na to że rzeczywiście tego nie zrobili a później oskarżaj .. a i tu

> byłbym ostrożny

> wiesz w naszym pięknym kraju to Ci źli mają łatwiej

mechanik przyznał się, że nie wymienił oleju, a wczoraj rozmawialiśmy, że jak go wymieniał to sprawdził filtr i sptwierdził, że nie było w nim nic niepokojącego - prosiłem go o to, bo poprzednio w filtrze były jakieś opiłki, więc się nie pokoiłem, powiedział mi też jakim olejej zalał silnik... dalej twierdzisz że moje oskarżania są bezpodstawne?

czy wystawienie FV za to co niby zrobili nie jest przyznaniem się do winy?

nawet mnie usłyszałem od nich przepraszam

znam 3 osoby, które miały identyczne przejścia z nimi

Napisano

ale czemu mnie atakujesz ? ja daje Ci dobrą radę ...

żeby się nie okazało że na ławie oskarżonych usiądziesz Ty

Napisano
  • Autor

> ale czemu mnie atakujesz ? ja daje Ci dobrą radę ...

> żeby się nie okazało że na ławie oskarżonych usiądziesz Ty

luzik - bez ataku, po prostu wkurzony jestem - stąd ten ton ok.gif

Napisano

> luzik - bez ataku, po prostu wkurzony jestem - stąd ten ton

też kiedyś się wkurzyłem i odebrałem swoją własność ...

Napisano

A ja w przeciwieństwie mogę polecić dobrych magików za rozsądne pieniądzę w podwarszawskich Markach ul. Szkolna - numeru bydynku i strony www nie pamiętam ale jak ktroś potrzemuje to wygoogluje.

Napisano

Tak z ciekawości pytam.

Napisano
  • Autor

> Tak z ciekawości pytam.

postępy są takie, że zadzwonili, że wymienią olej i filtr na własny koszt - podziękowałem

jak by się ta sprawa nie skończyła, to wnioski wyciągnijcie sami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.