Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przywitać się chciałem

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> od tego modelu zaczela sie moja przygoda z 4x4

na chwile obecną autko stoi i jutro idzie do mechaniora co by je usprawnił czyli doprowadził do stanu używalności bo puki co lata po drodze jak chce (pewnie złamany któryś amor sick.gif plus pakiet startowy filtry oleje etc etc autko trafiło się za małą kaskę (koleś chyba nie wiedział co sprzedaje) Więc jako zabawka zawitało do domu

Ale dźwięk V8 270747800-sex.gifserce.gifbrawo.gifbow.gif

wczoraj był przejazd lekkim błotkiem i najfajniejsze jest uczucie gdy jedziesz i wiesz ,że zwykła osobówka już by się zatrzymała ,a to to idzie dalej bez problemu zlosnik.gif

Napisano

> na chwile obecną autko stoi i jutro idzie do mechaniora co by je usprawnił czyli doprowadził do

> stanu używalności bo puki co lata po drodze jak chce (pewnie złamany któryś amor

Amor to ostanie rzecz.

przod: Sprawdz drazek penharda!!! nastepnie amortyzator skretu, sworznie gora i dol-gora zdecydowanie czesciej pada, no i tuleje na wahaczach i koncowi drazkow.

tyl: tak samo penhard!!! i tuleje na wahczach

Oczywiscie amortyzatory tez moga byc wykonczone ale znajac te auto stawiam na luzy w zawieszeniu wink.gif

> plus pakiet

> startowy filtry oleje etc etc

robiac samemu taki pakiet i kupujac tanio wszystkie materialy to zmiescisz sie w 1500zl

Jersli mechanmik skasuje mniej niz 2000zl to znaczy ze cos olal oczywiscie jesli skasuje wiecej nie znaczy ze tez wszystko zrobil haha

> autko trafiło się za małą kaskę (koleś chyba nie wiedział co

> sprzedaje)

to znaczy ile?

> Więc jako zabawka zawitało do domu

> Ale dźwięk V8

> wczoraj był przejazd lekkim błotkiem i najfajniejsze jest uczucie gdy jedziesz i wiesz ,że zwykła

> osobówka już by się zatrzymała ,a to to idzie dalej bez problemu

No milej zabawy zycze cool.gif

Napisano
  • Autor

> Amor to ostanie rzecz.

> przod: Sprawdz drazek penharda!!! nastepnie amortyzator skretu, sworznie gora i dol-gora

> zdecydowanie czesciej pada, no i tuleje na wahaczach i koncowi drazkow.

> tyl: tak samo penhard!!! i tuleje na wahczach

> Oczywiscie amortyzatory tez moga byc wykonczone ale znajac te auto stawiam na luzy w zawieszeniu

ja to na mechanice się znam jak slepy na kolorach więc jedzie na warsztat (bramę obok zlosnik.gif) gumy i tak będę wymieniał jak byłem pod autem to wsjo(w miarę) ok tylko właśnie amorki(przednie) latały na boki(nawet jak auto nie było dźwignięte.

> robiac samemu taki pakiet i kupujac tanio wszystkie materialy to zmiescisz sie w 1500zl

> Jersli mechanmik skasuje mniej niz 2000zl to znaczy ze cos olal oczywiscie jesli skasuje wiecej nie

> znaczy ze tez wszystko zrobil haha

Łeee na pakiet startowy to ja miałem drugie tyle co na auto przeznaczone

> to znaczy ile?

6 tyś

> No milej zabawy zycze

dziękować mimo iż narzeczona już wie ,że to raczej złomek będzie doił portfel nie ona hehe.gif

Napisano

> ja to na mechanice się znam jak slepy na kolorach więc jedzie na warsztat (bramę obok ) gumy i tak

> będę wymieniał jak byłem pod autem to wsjo(w miarę) ok tylko właśnie amorki(przednie) latały

> na boki(nawet jak auto nie było dźwignięte.

no to amory faktycznie powiedzialy dosc

> Łeee na pakiet startowy to ja miałem drugie tyle co na auto przeznaczone

pakiet startowy to plyny i filtry a nie naprawa auta wink.gif bo tu to koszty moga byc naprawde spore....

> 6 tyś

jesli z gazem i wmiare wszystko dziala to cena ok smile.gif a jesli jest sporo do roboty i bez lpg to sprzedajcy jednak wiedzial co sprzedaje grinser006.gif

> dziękować mimo iż narzeczona już wie ,że to raczej złomek będzie doił portfel nie ona

ma pecha hehe.gif

Napisano
  • Autor

> no to amory faktycznie powiedzialy dosc

> pakiet startowy to plyny i filtry a nie naprawa auta bo tu to koszty moga byc naprawde spore....

Procz zawiasu wsjo bangla nawt cala elektryka

> jesli z gazem i wmiare wszystko dziala to cena ok a jesli jest sporo do roboty i bez lpg to

> sprzedajcy jednak wiedzial co sprzedaje

Ma sekwencje zakladana 1,5roku temu

> ma pecha

A w sypialni ja

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.