Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Światła stopu

Featured Replies

Napisano

Witam,

Pojawił się problem w moim sc. Otóż podczas gdy mam zapalone światła dzienne/pozycyjne świecą się światła stopu (w lampach i środkowe).

Wydaje mi się że w czasie ostatnich ulew gdzieś się przedarła wilgoć/woda i to jest przyczyną. Auto stoi cały dzień na słońcu i problem nie znika więc chciałem mu jakoś pomóc.

i oto moje pytanie.

Co odkrecić, gdzie zaglądnąć żeby przeczyścić złączki/kable/itp ??

Sprawa o tyle pilna, bo jest duża szansa, że w najbliższym czasie ktoś mi wyklepie tył. a co ważniejsze w przyszłym tygodniu mam przegląd...

Będę wdzięczny za wszelkie rady/porady wink.gif

Napisano

ja maiłem to samo jak wymieniałem pedały tam jest taki czujnik nad hamulcem i on ma taka regulacje może to sie przestawiło , ale to nie muszi byc to 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Witam,

> Pojawił się problem w moim sc. Otóż podczas gdy mam zapalone światła dzienne/pozycyjne świecą się

> światła stopu (w lampach i środkowe).

> Wydaje mi się że w czasie ostatnich ulew gdzieś się przedarła wilgoć/woda i to jest przyczyną. Auto

> stoi cały dzień na słońcu i problem nie znika więc chciałem mu jakoś pomóc.

> i oto moje pytanie.

> Co odkrecić, gdzie zaglądnąć żeby przeczyścić złączki/kable/itp ??

> Sprawa o tyle pilna, bo jest duża szansa, że w najbliższym czasie ktoś mi wyklepie tył. a co

> ważniejsze w przyszłym tygodniu mam przegląd...

> Będę wdzięczny za wszelkie rady/porady

kiedy swieca sie swiatla swieca sie tez tylne a zarownki z tylu maja 2 wlokna sprawdz najpierw tam co sie dzieje w lampiszonach

Napisano
  • Autor

> ja maiłem to samo jak wymieniałem pedały tam jest taki czujnik nad hamulcem i on ma taka regulacje

> może to sie przestawiło , ale to nie muszi byc to

nic z pedałami nie robiłem.. nawet tam głowy nie wsadzałem clown.gif

ale to kolejna rzecz którą sprawdzę...na logikę od razu odpada, bo wtedy światła stopu paliłyby się cały czas a nie podczac odpalenia dziennych/pozycyjnych

Ten czujnik jest pod wykładziną czy jest do niego prosty dostęp ??

Napisano
  • Autor

> kiedy swieca sie swiatla swieca sie tez tylne a zarownki z tylu maja 2 wlokna sprawdz najpierw tam

> co sie dzieje w lampiszonach

ostatnio wymieniałem żarówke od świateł (lewy tył). cała ta płytka była pordzewiała i musiałem wyciągać spaloną żarówkę kombinerkami...

Napisano

zobacz gdzie pedał i luknij w góre tam będzie sła wtyczka ale z tego co pisałes mogłes blaszke wygiac w lampie

Napisano

> zobacz gdzie pedał i luknij w góre tam będzie sła wtyczka ale z tego co pisałes mogłes blaszke

> wygiac w lampie

nad pedalami jest ten czyjniczek taki bialy... on jest mocowany na nakretke taka plasticzkowa moze sie odkrecil na dziurach jak nie to sprawdz bezpieczniki

Napisano
  • Autor

> zobacz gdzie pedał i luknij w góre tam będzie sła wtyczka ale z tego co pisałes mogłes blaszke

> wygiac w lampie

rozkręce lampę i zobacze blaszki. ile takie nowe ustrojstwo kosztuje, kupował ktoś ??

Napisano

> rozkręce lampę i zobacze blaszki. ile takie nowe ustrojstwo kosztuje, kupował ktoś ??

jakj cos to ktos ci znajdzie na ak... jak nie to cala lampke koszt ok 20zl chyba... dales ci zalatwi taniej wink.gif

Napisano

> Witam,

> Pojawił się problem w moim sc. Otóż podczas gdy mam zapalone światła dzienne/pozycyjne świecą się

> światła stopu (w lampach i środkowe).

> Wydaje mi się że w czasie ostatnich ulew gdzieś się przedarła wilgoć/woda i to jest przyczyną. Auto

> stoi cały dzień na słońcu i problem nie znika więc chciałem mu jakoś pomóc.

> i oto moje pytanie.

> Co odkrecić, gdzie zaglądnąć żeby przeczyścić złączki/kable/itp ??

> Sprawa o tyle pilna, bo jest duża szansa, że w najbliższym czasie ktoś mi wyklepie tył. a co

> ważniejsze w przyszłym tygodniu mam przegląd...

> Będę wdzięczny za wszelkie rady/porady

miałem ten sam babol, może TEN wątek ci pomoże! zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Temat ogarnięty zlosnik.gif

Winowajcą w tym przypadku była żarówka. Dziękuje za wszelkie rady/porady 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.