Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skrzynia Biegów - Naprawa, Wymiana itp ?

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś wymianiał lub zlecał naprawe swojej skrzyni biegów ? Ciekawi mnie jakie sa koszty, bo co gadam z mechanikiem to kazdy ma inne zdanie, jeden mowi ze koszty nowych samych lozysk sa tak ogromne ze sie nie oplaca tego naprawiac i ze nikt tego nie naprawi i oferuje mi uzywana za 2000 zl !!, inny z kolei twierdzi ze za 200 zl ja rozbierze i naprawi a lozyska kupi po 50 zl, jeszcze inny ze naprawa okolo 500 zl plus czesci okolo 1000 zl, itp itp. Moge tak w kolko, wiec jak to jest naprawde, co sie robi w takim przypadku jak skrzynia jest juz do dupy ? smile.gif

Napisano

> co sie robi w takim przypadku jak skrzynia jest juz do dupy ?

Kupuje się skrzynie za 800zł z montażem(+300zł, ważne żeby montować tam gdzie kupujesz) i gwarancją.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Kupuje się skrzynie za 800zł z montażem(+300zł, ważne żeby montować tam gdzie kupujesz) i

> gwarancją.

> Pozdrawiam BAS

Dzieki a nie wiesz czy skrzynia od 1.9 MJTD 120KM pasuje do zwyklego JTD 115 KM ?

Napisano

> Dzieki a nie wiesz czy skrzynia od 1.9 MJTD 120KM pasuje do zwyklego JTD 115 KM ?

Nie wiem, wymieniałem kiedyś(w mareiW) skrzynię bo koszty naprawy skrzyni były na tyle wysokie, że nie było warto naprawiać, do tego nikt nie dawał gwarancji, że skrzynia po złożeniu nie będzie np. wyć.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

Dzieki, no wlansie ja znalazlem dobra skrzynie na miejscu ale do MJTD 120 KM i nie wiem czy mi to podejdzie, musze zapytac na ogolnym to moze ktos wie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.