Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot 206 SW, 1,1-prośba o opinie

Featured Replies

Napisano

Witam,

Chcałbym poznać opinie użytkowników na temat autka jak w temacie. Służyć ma ono mojej żonie do poruszania się głównie po mieście. Chodzi o używany samochód z roku 2003 - wersja "kombi". Po czytaniu opinni w internecie nie mam zdania na temat Peugeota 206 -jedni zadowoleni, ale również sporo rozczarowanych. Głownie interesuje mnie awaryjność i trwałość nadwozia.

Napisano

> Witam,

> Chcałbym poznać opinie użytkowników na temat autka jak w temacie. Służyć ma ono mojej żonie do

> poruszania się głównie po mieście. Chodzi o używany samochód z roku 2003 - wersja "kombi". Po

> czytaniu opinni w internecie nie mam zdania na temat Peugeota 206 -jedni zadowoleni, ale

> również sporo rozczarowanych. Głownie interesuje mnie awaryjność i trwałość nadwozia.

Ja takiego ma i bede takze sprzedawal. Co do samego silnika, jezeli na miasto to ok ale na trasy to za slaby.

Mam autko z 2002 roku od nowosci w mojej rodzince i nie narzekam na awaryjnosc. Z jednych rzeczy co padlo w miare wczesnie bo przy 60000 to wtryskiwacz ale to moze przypadek. Ja mam przebieg na ta chwile 80000 i nic sie nie psuje, zawieszenie jeszcze jak nowe. Ogolnie takie auto do przemieszczania sie z punktu A do B bez wodotryskow.

Ja sprzedaje bo szukam czegos wiekszego ale dla kobiety na pewno fajne autko. Dobry pomysl jest w tym autku z otwierana tylna szyba i nie trzeba otwierac calego bagaznika, co na zakupy super sprawa zeby.GIF

Jak bys mial jeszcze jakies pytania to wal smialo ok.gif

Napisano
  • Autor

Oglądałem dzisiaj to autko:

peugot-206-sw

Generalnie spodobało mi się, problem w tym że naprawiany był lewy próg i dolna część (ta wywinięta blacha) jest trochę powyginana i boję się że w tym miejscu wyjdzie korozja - na razie brak jakichkolwiek śladów. Co mnie zaniepokoiło to świecąca się cały czas kontrolka "air bag". Poza tym samochód miał wymieniana chłodnicę i sprzęgło - czy to częsta przypadłość tego typu?

Napisano

Stan wnętrza wskazuje że przebieg może być autentyczny. U mnie w fabryce do sprzedania jest 206 3d 1,9d 2002 r. z przebiegiem poniżej 200 kkm i chętnych na nabycie brak mimo że cena stanowi połowę tego kombi, a stan nie jest najgorszy. Więc cena mocno pewnie jest jeszcze do sporej niegocjacji...

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Oglądałem dzisiaj to autko:

> peugot-206-sw

> Generalnie spodobało mi się, problem w tym że naprawiany był lewy próg i dolna część (ta wywinięta

> blacha) jest trochę powyginana i boję się że w tym miejscu wyjdzie korozja - na razie brak

> jakichkolwiek śladów. Co mnie zaniepokoiło to świecąca się cały czas kontrolka "air bag". Poza

> tym samochód miał wymieniana chłodnicę i sprzęgło - czy to częsta przypadłość tego typu?

Chłodnica to nie wiem, ja nie wymieniałem ale sprzęgło już robiłem przy 80000km no.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.