Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kilka spraw: budowa skrzyni, rozbiórka oraz czy ktoś posiada

Featured Replies

Napisano

No właśnie jak w temacie... czy ktoś rozbierał skrzynie biegów z palio 1,6 16v, czy to trudne? czy da się wymienić sam mechanizm różnicowy bez rozkręcania skrzyni?

Czy posiada ktoś serwisówke do 1,6 16v? był kiedyś taki temat ale ucichł... lub czy ktoś ma chociaż z tej serwisówki zeskanowaną część o skrzyni biegów?

Czy ktoś ma wtyki gdzie kupić nowe części bazowe skrzyń biegów? dokładniej chodzi o mechanizm różnicowy...

Napisano

> Czy posiada ktoś serwisówke do 1,6 16v? był kiedyś taki temat ale ucichł... lub czy ktoś ma chociaż

> z tej serwisówki zeskanowaną część o skrzyni biegów?

Mam serwisówke Fiata ale nei pameitam czy jest tam coś o 1.6 i czy jest cos o skrzyni...sprawdze i dam CI znać ok.gif

Napisano
  • Autor

> Mam serwisówke Fiata ale nei pameitam czy jest tam coś o 1.6 i czy jest cos o skrzyni...sprawdze i

> dam CI znać

dzieki

Napisano

To ja się dołączę do tematu, mam bowiem problem z skrzynią taki, że jak wbijam wsteczny, biorę te uchu do góry czy jak się to zwie, to muszę "Celować" aby wbiło wsteczny, tak to nie kiedy Gałka pójdzie bardziej w prawo i wybijając slychać takie stuknięcie i wychodzi z oporem, co to może być ? ... angryfire.gif nie chce dać do mechanika, bo mam już zrażenie, że pojade on zaczynie wymyślać 200 Teorii klnie.giffacepalm.gif

Napisano
  • Autor

> Mam Jutro poskanuje i CI wysle

a szło by jakoś całą serwisówke od Ciebie zdobyć?

Napisano

> a szło by jakoś całą serwisówke od Ciebie zdobyć?

jak przyjdziesz i sobie ją zeskanujesz to prosze bardzo smirk.gif

Napisano
  • Autor

> jak przyjdziesz i sobie ją zeskanujesz to prosze bardzo

a daleko mam do Ciebie? zeby.GIF

Napisano

> a daleko mam do Ciebie?

No dobra mozesz przyjechać 270751858-jezyk.gif pielgrzymką byś sie pewnie zmęczył. Skanuje ostatnie dwie strony. Zmniejsze i wyśle Ci na maila z profilu ok.gif Oczywiście rozdzial o skrzyni.... ok.gif

Napisano
  • Autor

> No dobra mozesz przyjechać pielgrzymką byś sie pewnie zmęczył. Skanuje ostatnie dwie strony.

> Zmniejsze i wyśle Ci na maila z profilu Oczywiście rozdzial o skrzyni....

dzieki zeby.GIF nie musisz zmiejszać, wrzć na jakiś serwer zakrecony.gif

EDIT: Wielkie dzięki doszło zakrecony.gif kurcze chciał bym mieć ją całą zlosnik.gif jak Ci się będzie kiedyś nudzić możesz zeskanować zlosnik2.gif

Napisano

> dzieki nie musisz zmiejszać, wrzć na jakiś serwer

wole wyslac mailem. juz poszło. daj znać czy dostałeś obie paczki.

Napisano
  • Autor

> EDIT: Wielkie dzięki doszło kurcze chciał bym mieć ją całą jak Ci się będzie kiedyś nudzić

> możesz zeskanować

jak wyżej ;D

Napisano

> jak wyżej ;D

Nie zauważyłem ok.gif Hmmmmmm jakieś wynagrodzenie poprosze za saknowanie i mozemy pogadac palacz.gif

Napisano
  • Autor

> Nie zauważyłem Hmmmmmm jakieś wynagrodzenie poprosze za saknowanie i mozemy pogadac

okeeej ;D jak przyjedziesz na jakiegoś spota albo będę w twoich okolicach (jak się dowiem gdzie) to 4paka dostaniesz ode mnie zakrecony.gif

Napisano

> okeeej ;D jak przyjedziesz na jakiegoś spota albo będę w twoich okolicach (jak się dowiem gdzie) to

> 4paka dostaniesz ode mnie

wieś zwana Gdańskiem facepalm.gif

Napisano

> wieś zwana Gdańskiem

gorzej na tych wioskach za gdańskiem jak nawet w niedziele są korki parokilometrowe

Napisano

> gorzej na tych wioskach za gdańskiem jak nawet w niedziele są korki parokilometrowe

Zawsze mozna jechać inną drogą na której korków nie ma.

Napisano
  • Autor

> wieś zwana Gdańskiem

pad.gif

Napisano

> Zawsze mozna jechać inną drogą na której korków nie ma.

jak się zna okolice to się jedzie, a jak się jest przybyszem z obcego wymiaru to furious.gif

Napisano
  • Autor

> Posil się przed drogą

frown.gif

Napisano

Zobacze jak bede mial wiecej czasu to bede skanował ją po trochu i Ci wysyłał ok.gif

Napisano
  • Autor

> Zobacze jak bede mial wiecej czasu to bede skanował ją po trochu i Ci wysyłał

Dziękuję 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.