Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Złącze elastyczne wydechu (plecionka) PII

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję kupić samą plecionke do PII 1.2 16V, da się gdzieś taką dostać, chce sobie zrobić nowy przelotowy wydech ale żeby stary mi cały dostał więc nowy chce zrobić tak żeby można go było przykręcać tam gdzie plecionka, taki wymienny żeby był smile.gif

Chociaż nie wiem czy uda się taki cały element upchnąć pod tylną belką, chyba będzie musiał być złożony z dwóch części tak jak seryjny niewiem.gif

W każdym bądź razie, jakie powinna mieć wymiary taka plecionka albo gdzie dostać taką dedykowaną?

Napisano

> Potrzebuję kupić samą plecionke do PII 1.2 16V, da się gdzieś taką dostać,

da się idź u siebie do dobrego motoryzacyjnego i dostaniesz bez problemu

albo ale tam też mają

> chce sobie zrobić nowy

> przelotowy wydech ale żeby stary mi cały dostał więc nowy chce zrobić tak żeby można go było

> przykręcać tam gdzie plecionka, taki wymienny żeby był

pamiętaj że plecionka to nie wszystko trzeba mieć jeszcze flansze wink.gif do skręcania z kolektorem

> Chociaż nie wiem czy uda się taki cały element upchnąć pod tylną belką, chyba będzie musiał być

> złożony z dwóch części tak jak seryjny

> W każdym bądź razie, jakie powinna mieć wymiary taka plecionka albo gdzie dostać taką dedykowaną?

ja mam cały wydech do 1.2 16V na sprzedaż z kwasówki robiony przez MG Motor Sport z powiększoną średnicą przelotu

Napisano
  • Autor

> pamiętaj że plecionka to nie wszystko trzeba mieć jeszcze flansze do skręcania z kolektorem

Właśnie pisząc miałem na myśli plecionke z taką flanszą gotową, czy takie występują, czy flansze osobno plecionke osobno i spawać trzeba ?

Napisano

> Właśnie pisząc miałem na myśli plecionke z taką flanszą gotową, czy takie występują, czy flansze

> osobno plecionke osobno i spawać trzeba ?

osobno

plecionkę dostaniesz bez problemu nawet w różnych rozmiarach długościach przekrojach

z flanszami jest gorzej

mi się nigdzie nie udało tej ori dostać

Napisano
  • Autor

> osobno

> plecionkę dostaniesz bez problemu nawet w różnych rozmiarach długościach przekrojach

> z flanszami jest gorzej

> mi się nigdzie nie udało tej ori dostać

Własnie wszędzie niestety występuje to jako jeden element wraz z środkowym tłumikiem frown.gif

Tak więc chyba najtaniej przerobię wydech na głośniejszy wycinając końcowy tłumik i w jego miejsce wspawując jakiś uniwersalny, a w razie chęci wymiany po prostu kupię końcowy z stówe smile.gif

Napisano

> Własnie wszędzie niestety występuje to jako jeden element wraz z środkowym tłumikiem

> Tak więc chyba najtaniej przerobię wydech na głośniejszy wycinając końcowy tłumik i w jego miejsce

> wspawując jakiś uniwersalny, a w razie chęci wymiany po prostu kupię końcowy z stówe

pocieszę cię

jak sprzedawałem moją rozbitą kosiarkę to była bez wydechu i wcale głośno nie było więc śmiem twierdzić że wycięcie końcowego nic ci nie da hehe.gif

Napisano

A mój jest głośny czy cichy ?

Z tego co pamiętam, mówiłeś, że głośno było niewiem.gif

Napisano

> A mój jest głośny czy cichy ?

> Z tego co pamiętam, mówiłeś, że głośno było

z tego co pamiętam był głośniejszy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.