Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wisła

Featured Replies

Napisano

No i stało się to czego można było się spodziewać - Zawada pierwsze zwycięstwo w RPP... smile.gifsmile.gifsmile.gif Osobiście najbardziej szkoda mi Mariusza Nowocienia, bo też szedł grubo, ale gdzieś tam mu nie wydało, a wyniki były zacne.

A tak swoją drogą - przejrzałem kilka onboardów i przy tych warunkach, które spotkali zawodnicy to naprawdę kawałek poważnego rajdu...

Przykład:

Napisano

> No i stało się to czego można było się spodziewać - Zawada pierwsze zwycięstwo w RPP...

> Osobiście najbardziej szkoda mi Mariusza Nowocienia, bo też szedł grubo, ale gdzieś tam mu nie

> wydało, a wyniki były zacne.

> A tak swoją drogą - przejrzałem kilka onboardów i przy tych warunkach, które spotkali zawodnicy to

> naprawdę kawałek poważnego rajdu...

> Przykład:

Wisla zawsze wymagajaca byla i niewazne czy leci po klasykach czy po nowych OS

a mi szkoda Polonskiego poloska na ostatnim os okolo km od mety frown.gif

i Mrozka kapec i miska tez na ostatnim i pierwsze miejsce w Astrze poszlo sie pasc ...

Napisano

> No i stało się to czego można było się spodziewać - Zawada pierwsze zwycięstwo w RPP...

brawo.gifbrawo.gifbrawo.gif oby to byl przelom old.gif

Napisano
  • Autor

> oby to byl przelom

E tu bym się nie rozpędzał... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Chłopak ma świetne zaplecze i sam najlepiej wie jak się powinno jeździć, jaki tor jazdy trzymać, ale doświadczenie (rajdowe) też odgrywa bardzo dużą rolę, a tego IMHO jeszcze nie ma. Tak czy inaczej sprawdziły się moje przepowiednie, że szybko narobi w okół siebie zamieszania i będzie uprzykrzał życie innym, bardziej doświadczonym zawodnikom... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> E tu bym się nie rozpędzał... Chłopak ma świetne zaplecze i sam najlepiej wie jak się powinno

> jeździć, jaki tor jazdy trzymać, ale doświadczenie (rajdowe) też odgrywa bardzo dużą rolę, a

> tego IMHO jeszcze nie ma. Tak czy inaczej sprawdziły się moje przepowiednie, że szybko narobi

> w okół siebie zamieszania i będzie uprzykrzał życie innym, bardziej doświadczonym

> zawodnikom...

zgadzam sie w 100%, najwazniejsze teraz zeby dojezdzal do mety, a wraz z tym bedzie przychodzilo i doswiadczenie ok.gif moze po wszystkich przygodach nabral troszeczke pokory i odpuszcza, kiedy odpuscic trzeba hmm.gif czas pokaze, zobaczymy co na dolnoslaskim bedzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.