Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wycieraczki

Featured Replies

Napisano

Witam, proszę o pomoc!

Przez długi czas przednie wycieraczki co jakiś czas odmawiały posłuszeństwa, raz chodziły a raz nie, a dziś zamarły!! Co to może być? Czyżby silniczek wycieraczek? Jak się do niego dostać? A może prąd zniknął?

Napisano

> Witam, proszę o pomoc!

> Przez długi czas przednie wycieraczki co jakiś czas odmawiały posłuszeństwa, raz chodziły a raz

> nie, a dziś zamarły!! Co to może być? Czyżby silniczek wycieraczek? Jak się do niego dostać? A

> może prąd zniknął?

silnik swieca.gif

Dostać się można od przodu, silnik jest dokładnie pod trzpieniem wycieraczki.

Napisano
  • Autor

od przodu.... próbowałem się dostać od strony maski ale tam nic nie znalazłem.

Napisano
  • Autor

a może coś jest nie tak z tą wajchą od wycieraczek, jak przestały chodzić to kilkaktotnie w dół i w górę, płyn na szybę i zaczynały działać

Napisano

zdemontuj podszybie i za nim schowany jest silnik, bardzo mozliwe ze zaciera ci sie na trzpieniu

Napisano
  • Autor

> zdemontuj podszybie i za nim schowany jest silnik, bardzo mozliwe ze zaciera ci sie na trzpieniu

dziś się do tego dobrałem i nie znalazłem tam silnika tylko 2 śruby jakby silnik był gdzieś po 2 stronie od wewnątrz za deską rozdzielczą

Napisano

> dziś się do tego dobrałem i nie znalazłem tam silnika tylko 2 śruby jakby silnik był gdzieś po 2

> stronie od wewnątrz za deską rozdzielczą

pod tymi śrubami masz silnik, i uwierz że on jest w podszybiu al;e nie tak an wierzchu... nie tak prosto

Napisano
  • Autor

> pod tymi śrubami masz silnik, i uwierz że on jest w podszybiu al;e nie tak an wierzchu... nie tak

> prosto

no nie tak prosto bo podszybie, ta cześć schowana pod maską jest jakby przyklejona wieć się tam nie dobierałem, sprawdzę jeszcze raz w takim razie

Napisano

jest przyklejona, ale tylko uszczelnieniem, i jak mocniej chwycisz to zejdzie... potem już nie przyklejaj, nie ma sensu...

Napisano
  • Autor

> jest przyklejona, ale tylko uszczelnieniem, i jak mocniej chwycisz to zejdzie... potem już nie

> przyklejaj, nie ma sensu...

a jaki to ma być silnik? jest jakis jeden rodzaj? bo zamierzam go kupić przed wymontowaniem starego.

Napisano

> a jaki to ma być silnik? jest jakis jeden rodzaj? bo zamierzam go kupić przed wymontowaniem

> starego.

Zanim kupisz nowy silnik , zobacz czy obecny ma dobra mase ok.gif

U mnie pomoglo podciagniecie dodatkowej zlosnik.gif

Objawy byly dokladnie takie jak opisales ok.gif

Celem sprawdzenia - wyjmij go i podlacz na krotko ok.gif

Napisano
  • Autor

po dojsciu do silnika po jego sprawdzeniu i przeczyszczeniu okazało się, że działa. Jednak po złożeniu wszystkiego już nie działa!! I co teraz?

Napisano

> po dojsciu do silnika po jego sprawdzeniu i przeczyszczeniu okazało się, że działa. Jednak po

> złożeniu wszystkiego już nie działa!! I co teraz?

Wiazka dupna smile.gif jak juz pisalem w poprzednim poscie - podciagnij nowy kabel "-" i powinno byc po problemie ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.