Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zablokowane radio Alfa 166 2001 r ?

Featured Replies

Napisano

Witam z kącika fiata grinser006.gif Kolega ma następujący problem. Dostałem od niego telefon że odłączył aku w swojej 166 ( nie pytałem po co - mamy później pogadać) po podłączeniu aku zakodowało się radio. Tak wynika z jego relacji co mogło się popsuć i jak to naprawić? wink.gif

Napisano

> Witam z kącika fiata Kolega ma następujący problem. Dostałem od niego telefon że odłączył aku w

> swojej 166 ( nie pytałem po co - mamy później pogadać) po podłączeniu aku zakodowało się

> radio. Tak wynika z jego relacji co mogło się popsuć i jak to naprawić?

Trzeba wpisać kod i będzie działało wink.gif

Napisano
  • Autor

> Trzeba wpisać kod i będzie działało

Skąd taki kod wykombinować, tylko ASO pozostaje? wink.gif

Napisano

> Skąd taki kod wykombinować, tylko ASO pozostaje?

kod do radia powinien być dodany do auta na karcie wink.gif

jak nie ma karty to można z numeru radia wygenerować devil.gif lub ASO sick.gif

Napisano
  • Autor

> kod do radia powinien być dodany do auta na karcie

chodzi o tą kartę CODE ? wink.gif czy jeszcze jakąś inną?

> jak nie ma karty to można z numeru radia wygenerować lub ASO

a jak to zrobić z numeru radia i gdzie ten numer znaleźć? zlosnik.gif wiesz ile taka usługa w ASO kosztuje ?

Napisano

> chodzi o tą kartę CODE ? czy jeszcze jakąś inną?

inną wink.gif karta z kodem do radia wink.gif

> a jak to zrobić z numeru radia i gdzie ten numer znaleźć? wiesz ile taka usługa w ASO kosztuje ?

Trzeba wyjąć radio i przeczytać potem skorzystać z kalkulatora lub pomocy kolegów na forum 893goodvibes.gif

ps. numer lepiej podawać na priv pewnie się ktoś później odezwie, że ma kalkulatory wink.gif

Napisano
  • Autor

Ok, dzięki 20.GIF A jak tam zabrać się do demontażu tego radia?

hmm.gif

Napisano

> Ok, dzięki A jak tam zabrać się do demontażu tego radia?

Pewnie wyjmiesz za pomocą dwóch drutów wygiętych w literę U wink.gif wkładasz je w otwory w panelu i wyjmujesz całość zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Pewnie wyjmiesz za pomocą dwóch drutów wygiętych w literę U wkładasz je w otwory w panelu i

> wyjmujesz całość

Całe to trzeba wyjąć ? icon_eek.gif

alfaq.jpg

Napisano

> Całe to trzeba wyjąć ?

Obawiam się, że tak

Musisz poczekać na kogoś kto to robił bo byłem przekonany, że wygląda to odrobinę inaczej, a rozdzielczość zdjęcia nie jest na tyle duża abym ocenił to ze zdjęcia frown.gif a sam tego nie robiłem

Napisano
  • Autor

> Obawiam się, że tak

> Musisz poczekać na kogoś kto to robił bo byłem przekonany, że wygląda to odrobinę inaczej, a

> rozdzielczość zdjęcia nie jest na tyle duża abym ocenił to ze zdjęcia a sam tego nie robiłem

Też myślałem że to inaczej wygląda wink.gif Mam nadzieję że ktoś kto to robił opisze to wink.gif A ja postaram się znaleźć jeszcze inną fotę i zapodać.

Napisano
  • Autor

Czyli trzeba wyjmować to całe ustrojstwo i do ASO smirk.gificon_rolleyes.gif Chyba że ktoś kumaty nakleił kod na radiu może zlosnik.gif

Napisano

> Czyli trzeba wyjmować to całe ustrojstwo i do ASO Chyba że ktoś kumaty nakleił kod na radiu może

albo zadziała kalkulator wink.gif

Napisano
  • Autor

> albo zadziała kalkulator

a jak nie zadziała? zlosnik.gif

Napisano

> a jak nie zadziała?

ASO sick.gif

Napisano
  • Autor

> ASO

a nie zablokuje się coś tam na amen? grinser006.gif, dobra a jak kolega zdecydował by się na aso to też trzeba to wszystko rozbierać żeby odczytać ten numer czy aso poradzi sobie bez tego numeru ?

dobra już doczytałem smile.gif

Napisano

> a nie zablokuje się coś tam na amen? , dobra a jak kolega zdecydował by się na aso to też trzeba to

> wszystko rozbierać żeby odczytać ten numer czy aso poradzi sobie bez tego numeru ?

> dobra już doczytałem

Teoretycznie w ASO nie potrzeba, ale jak w opisie ktoś mógł włożyć radio z innego auta i wtedy lipa frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.