Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy taka chłodnica nadaje się do 1.4 16V ?

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Ewentualnie czy ktoś z Kolegów mógłby mi sprawdzić w ePErze czy chłodnica w 1.2 jest taka sama jak w 1.4 bo ja nie mam dostępu.

Dzięki i pozdrawiam!

Napisano

W eperze znalazłem do 1.4 taką.

EDIT: Cofam swoją propozycję, właśnie wróciłem od gazownika, który stwierdził, że to nie na rurkach cieknie(0,5l/2kkm), możliwe, że poci się na chłodnicy, ale nie był wstanie tego stwierdzić, więc spodziewam się, że będę musiał podmienić chłodnicę. frown.gif

Pozdrawiam BAS

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> W eperze znalazłem do 1.4 taką.

> EDIT: Cofam swoją propozycję, właśnie wróciłem od gazownika, który stwierdził, że to nie na rurkach

> cieknie(0,5l/2kkm), możliwe, że poci się na chłodnicy, ale nie był wstanie tego stwierdzić,

> więc spodziewam się, że będę musiał podmienić chłodnicę.

No wiec dobrze że mi jej nie sprzedałeś. W Twoim przypadku zapewne poci się chłodnica. Co ciekawe mi ubywa płynu jedynie w okresie zimowym (co sugeruje rozszczelnianie się w wyniku niskich temperatur. Latem poziom jest ok. Podejrzewam, że puszcza na połączeniu metalowy radiator-plastikowy boczek chłodnicy z lewej strony (przynajmniej u mnie i u mojego kumpla tak jest :/ )

Ja dopiero kupie , ale chyba jakiś nowy, tańszy zamiennik, bo używki się obawiam, gdyż może mieć podobną przypadłość (przecieki od czasu do czasu).

Z tej aukcji CHŁODNICA FIAT STILO 1.2i 16V,1.4i 16V,1.6i 16V (numer 1253816945) wynika, że do we wszystkich jest taka sama, więc problemu z kupnem nie powinno być.

Pozdrawiam

Napisano

> No wiec dobrze że mi jej nie sprzedałeś.

Wiem, bo dzisiaj odebrałem swoje stilo z ASO z zamontowaną chłodnicą, którą chciałem Ci sprzedać smile.gif

> W Twoim przypadku zapewne poci się chłodnica. Co ciekawe

> mi ubywa płynu jedynie w okresie zimowym (co sugeruje rozszczelnianie się w wyniku niskich

> temperatur. Latem poziom jest ok. Podejrzewam, że puszcza na połączeniu metalowy

> radiator-plastikowy boczek chłodnicy z lewej strony (przynajmniej u mnie i u mojego kumpla tak

> jest :/ )

Stawiam na grzejnik nagrzewnicy.

> Ja dopiero kupie , ale chyba jakiś nowy, tańszy zamiennik, bo używki się obawiam, gdyż może mieć

> podobną przypadłość (przecieki od czasu do czasu).

> Z tej aukcji CHŁODNICA FIAT STILO 1.2i 16V,1.4i 16V,1.6i 16V (numer 1253816945) wynika, że do we

> wszystkich jest taka sama, więc problemu z kupnem nie powinno być.

Tylko niech to będzie przyzwoity zamiennik bo kiepskie zamienniki potrafią mieć mocowania w złych miejscach(przesunięte trochę względem tego co powinno być).

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Tylko niech to będzie przyzwoity zamiennik bo kiepskie zamienniki potrafią mieć mocowania w złych

> miejscach(przesunięte trochę względem tego co powinno być).

czy to: http://allegro.pl/chlodnica-wody-fiat-stilo-1-2-01-r-nowa-w-wa-wawa-i1284122795.html

moze byc przyzwoity zamiennik?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.