Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

seicento montaz anteny

Featured Replies

Napisano

witam

porobowalem dzis przed myjnia odkreic bat anteny... urwal sie gwint, podjechalem do norauto kupilem bat z cala podstawa, zdjalem zaslepke, probowalem wykrecic srube na plaski srubokret i nie dalo sie, wykrecila mi sie cala podstawa krecac dookola podstawa, do srodka wpadl kabelek antenowy z tym elementem w co mialem wkrecic podstawe, podstawa kupiona w norauto jest inna niz ta co mialem, pomoglby mi ktos to zamontowac lub ma moze antene na zbyciu i pomogl zalozyc? zaplace....

dzieki

gliwice, zabrze, bytom, katowice, ogolnie byle woj. katowickie

nie wiem co teraz z dziura zrobic jakby zaczelo padac... chyba zakleje tasma klejaca...

Napisano

narazie zaklej tasma, a jak bedziesz chcial zrobic, to musisz odkrecic oba daszki przeciwsloneczne i lampke oswietlkenia wnetrza.

montaz stopki anteny radiowaj przeprowadza sie od srodka samochodu. musissz lekko odchylic podsufitke i od strony szyby odkrecic. ew. mozesz w dziure po lampce wsadzac rece.

Napisano
  • Autor

> narazie zaklej tasma, a jak bedziesz chcial zrobic, to musisz odkrecic oba daszki przeciwsloneczne

> i lampke oswietlkenia wnetrza.

> montaz stopki anteny radiowaj przeprowadza sie od srodka samochodu. musissz lekko odchylic

> podsufitke i od strony szyby odkrecic. ew. mozesz w dziure po lampce wsadzac rece.

kupilem w norauto antene, ktora ma inna podstawe i nie pasuje w oryginalna... za pare godzin zrobie zdjecia...

a nie musze jeszcze okrecicl chwytow na rece tych dla pasazera i od strony kierowcy tych zaslepek?

wolalbym mi to ktos zrobil, kto sie juz za to zabieral... zaplacilbym...

moze ktos z silesia team;) ma ochote i chwile wolnego;)

odwdziecze sie

dzieki kolego za opis

Napisano
  • Autor

temat zalatwiony, pojechalem do skalika 20 zl zaplacilem i git

nie dziala tez klakson;) nie ma masy na kablach...

robil ktos klakson? oddalbym w dobre rece;) do zalozenia wink.gif badz poprawienia tego ktory jest.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.