Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cieknie z okolic reduktora.

Featured Replies

Napisano

Posiadam instalkę z reduktorem lovato. Dziś zaczęło mi sikać płynem chłodniczym z jego okolic. Sika dosyć mocno tylko po rozgrzaniu silnika (wyższe ciśnienie) . Nie umiem zlokalizować dokładnie miejsca bo leje od spodu a dostęp jest tam utrudniony. Czy możliwe że winny jest reduktor czy jakiś wąż jest walnięty ?

Napisano

prędzej wąż na łączeniu z króćcem

Napisano

pewnie wąż, ew. sam króciec [jeśli jest obrotowy], mógł stracić szczelność bądź pęknąć.

Napisano
  • Autor

dzisiaj dostałem sie do miejsca wycieku (miejsce fatalne) ale na szczęście to przewód gumowy wodny . Na razie zrobiłem to prowizorycznie ale cały wąż jest już tak do niczego (kruszy się). Acha no i zapomniałem zmierzyć średnicę tego węża. Zna może ktoś tą średnicę ? Reduktor to lovtec re-01

Napisano

> dzisiaj dostałem sie do miejsca wycieku (miejsce fatalne) ale na szczęście to przewód gumowy wodny

> . Na razie zrobiłem to prowizorycznie ale cały wąż jest już tak do niczego (kruszy się). Acha

> no i zapomniałem zmierzyć średnicę tego węża. Zna może ktoś tą średnicę ? Reduktor to lovtec

> re-01

Nie wiem jak ten konkretny, ale przeważnie 16mm

Napisano
  • Autor

> Nie wiem jak ten konkretny, ale przeważnie 16mm

ok dzięki ... Mam jeszcze jedno pytanie wspr. reduktora. Są tzw. zestawy naprawcze. Mój to lovtec re-01. Pytam się czy można kupić do tego reduktora jakiś zestaw naprawczy ?? Szukałem na necie ale żadnego nie znalazłem , są oczywiście do innych modeli ale czy podejdą ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.