Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

walki punto I 1.2 16v

Featured Replies

Napisano

witam

jestem z kacika obok (ale w zwiazku z tym ze mam silnik z punto I 1.2 16v) chcialbym zasiegnac informacji tutaj wink.gif

poszukuje osob i opinii ludzi ktorzy maja w takim silniku zalozone mocniejsze walki rozrzadu: np. od P. Swiatka lub Cat Camsy itp inne...

jak to sie ma w takim silniku, jakie roznice w stosunku do serii, czy gra jest warta swieczki?

prosze o jakies odpowiedzi jak ktos mial z tym do czynienia (moze byc albo tutaj albo na priv albo na [email protected])

Napisano

chyba nikt lepiej ci nie odpowie jak na centomani,ja w sc miałem silnik 1.2 16v i jak miałem zamiar w nim modzić to zmieniłem silnik na 1.4 16v i efekt był

Napisano
  • Autor

> chyba nikt lepiej ci nie odpowie jak na centomani,ja w sc miałem silnik 1.2 16v i jak miałem zamiar

> w nim modzić to zmieniłem silnik na 1.4 16v i efekt był

noo z centomanii to juz wiem co nieco smile.gif chcialem zasiegnac opinii na kaciku obok ale widze ze tu raczej nikt sie chyba nie bawil w mocniejsze walki w 1.2 16v...

na 1.4 nie zmienie bo pojemnosciowo musze zostac przy 1.2 tak wiec wchodzi w gra ewentualne lekkie poprawienie silnika 1.2

Napisano

ja w zawodach nie jeździłem to mi wyszło lepiej zmienić silnik , pewnie i cena wyszła podobna ,ale jak ma być duża moc i do zabawy to załuż wałki rajdowe świątka z przerobieniem luzu zaworowego na ręczną regulacje i wtedy mocy można wykrzesać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.