Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co sądzicie o Hyundaiu Santa Fe 2.0 CRDi...

Featured Replies

Napisano

Interesuje mnie poprzedni model. Skrzynia manualna, oczywiście 4 WD (jak to jest w tym aucie realizowane - kierowca ma jakiś wpływ na to, co się dzieje?), wyposażenie raczej pełne. Jeździ ktoś takim autkiem? Serwis Hyundaia twierdzi, że są to samochody bezproblemowe, na forum Santa Fe też nie widziałem żadnych głosów dramatycznych.

W porównaniu z powiedzmy Freelanderem - który lepszy?

Napisano

hm... o silniku itp nie powiem nic... ale o aucie... że go w lekkim ternie cc zostawiłem

Napisano
  • Autor

> hm... o silniku itp nie powiem nic... ale o aucie... że go w lekkim ternie cc zostawiłem

4WD to było? Bo jest też wersja (dla mnie to czysty bezsens) 2 WD screwy.gif

Hardcorowo to i tak takie auto by nie jeździło - ot - takie wozidło duże do latania w trasy, na zimę i do "przełajówek" typu łąka itp. przydatne 4x4 waytogo.gif

Szczerze mówiąc - zacząłem się interesować tego typu samochodami też i trochę ze względu na stan dróg. Jednak duże, 16" koło siłą rzeczy mniej naraża auto na uszkodzenia na nierównościach.

Napisano

tak, 4WD... sytuacja dość dziwna, bo autko się po prostu nie zmieściło... za ciasne winkle, za wąskie przejazdy, za wysokie koleiny zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> tak, 4WD... sytuacja dość dziwna, bo autko się po prostu nie zmieściło... za ciasne winkle, za

> wąskie przejazdy, za wysokie koleiny

A to tak to spoko wink.gif Myślałem, że po prostu nie wjechało na jakąś bardziej rozmokniętą łączkę (bo nie wyobrażam sobie innego trudnego terenu w którym CC da radę) wink.gif

Napisano

widać mało wiesz o cc smile.gif

Napisano
  • Autor

> widać mało wiesz o cc

Jedno wiem na pewno - ma o wiele większe możliwości terenowe, niż Lublin zeby.GIF Na moich oczach facet przeciął podmokłą lekko łączkę (nazwijmy ją - umiarkowanie równą wink.gif ) bez żadnego problemu. 20 minut wcześniej wyciągali mnie stamtąd koparką 4x4 wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.