Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie koło zamachowe i sprzęgło do SC 1.4 16v??? Pomocy

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie, pytam o najlepsze i w miarę przystępne cenowo połączenie. Dodam że autko jak na razie będzie do użytku na co dzień, nie kjs-y, sprinty itd. W tej chwili mam dwa koła zamachowe tj. od 1.4 16v z Ideii i to co jeszcze mam na aucie czyli 1.1 mpi.

Napisano

optymalne by było z 1.2 16v (190mm) cena w miare rozsądna i da rade , do 1.4 znacznie droższe

Napisano
  • Autor

No właśnie siedzę i ogarniam temat na alledrogo! Cały szkopuł w tym że tak jak pisałem mam dwa koła Seicento (180mm) i Idea (200mm), i teraz jak będę chciał kupić sprzęgło 1.2 16v to jeszcze dochodzi koszt kupna koła od 1.2 16v- jeśli dobrze to kumam to tak jest! Kumpel co mi robi SWAPa ma 1.2 8v choć nie wiem cym się różni od 1.1 ale mówi że nawet na slickach mu się nie ślizga sprzęgło! Coś czuję że będzie wyliczanka:-)

Napisano

wiesz , 200mm to kosztuje drogo (nie wiem czy się coś zmieniło ale jak ja szukałem to ok 500zł), ja valeo kuipiłem coś ok300zł 190mm a w sumie jak założysz nowe 180 mm to terz pojeździsz i cena poniżej 200zł

Napisano
  • Autor

no właśnie poczytałem że nowe sprzęgło LUKa (180mm) spokojnie daje sobie radę z taką mocą a nawet większą! Powoli skłaniam się do w/w opcji ale koledzy dali różne propozycje i muszę się zastanowić:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.