Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zapach spalenizny; nie działa centralny

Featured Replies

Napisano

witam

mam dwa problemy

1) w samochodzie zaczyna być czuć zapach spalenizny. początkowo jest to delikatny zapach, ale po kilku minutach jazdy jest bardzo intensywny i gryzie nawet w oczy. co może być tego powodem? ( w międzyczasie przestała działać przednia wycieraczka i to jest może jakieś powiązanie?)

2)nie działa mi zamek od strony kierowcy(zaczęły się wysokie mrozy). kluczy da się przekręcić, ale już zamka od tej strony nie da się otworzyć. jedynie jest możliwość od strony pasażera. ale mimo to,że jak uda się otworzyć od tej strony drzwi to i tak nagle cały centralny zaczyna wariować po kilka razy. otwiera się i zamyka, otwiera i zamyka. jakie mogą być tego przyczyny?

z góry dzieki

Napisano

> 2)nie działa mi zamek od strony kierowcy(zaczęły się wysokie mrozy). kluczy da się przekręcić, ale

> już zamka od tej strony nie da się otworzyć. jedynie jest możliwość od strony pasażera. ale

> mimo to,że jak uda się otworzyć od tej strony drzwi to i tak nagle cały centralny zaczyna

> wariować po kilka razy. otwiera się i zamyka, otwiera i zamyka. jakie mogą być tego przyczyny?

> z góry dzieki

MI centralny świruje dokładnie tak samo więc to od mrozu..

Napisano

> witam

> mam dwa problemy

> 1) w samochodzie zaczyna być czuć zapach spalenizny. początkowo jest to delikatny zapach, ale po

> kilku minutach jazdy jest bardzo intensywny i gryzie nawet w oczy. co może być tego powodem? (

> w międzyczasie przestała działać przednia wycieraczka i to jest może jakieś powiązanie?)

> 2)nie działa mi zamek od strony kierowcy(zaczęły się wysokie mrozy). kluczy da się przekręcić, ale

> już zamka od tej strony nie da się otworzyć. jedynie jest możliwość od strony pasażera. ale

> mimo to,że jak uda się otworzyć od tej strony drzwi to i tak nagle cały centralny zaczyna

> wariować po kilka razy. otwiera się i zamyka, otwiera i zamyka. jakie mogą być tego przyczyny?

> z góry dzieki

jeśli masz alarm to:

znam przypadek że jak wariuje centralny w sensie "zamyka i otwiera" po kilka razy, to może świadczyć że alarm poszedł pa pa... u grrrubego z tarnobrzega właśnie się tak działo, że popsuty alarm świrował centralnym. na jego nie szczęscie centralny połączony z alarmem i teraz otwiera kluczykiem drzwi

spróbuj odłączyć alarm. niewiem.gif

ps

ej ziooom, przywitaj się w odpowiednim wątku waytogo.gif

Napisano

> jeśli masz alarm to:

> znam przypadek że jak wariuje centralny w sensie "zamyka i otwiera" po kilka razy, to może

> świadczyć że alarm poszedł pa pa... u grrrubego z tarnobrzega właśnie się tak działo, że

> popsuty alarm świrował centralnym. na jego nie szczęscie centralny połączony z alarmem i teraz

> otwiera kluczykiem drzwi

> spróbuj odłączyć alarm.

Ewentualnie master powiedział papa...

Napisano
  • Autor

ale ja w swoim nie mam alarmu :/

bardziej mnie jednak zastanawia zapach spalenizny. moze to jakies bezpieczniki sa do wymiany?

Napisano

centralka zamka ma tak działać, ze jak się nie uda działanie w jedną nie idzie, to próbuje je powtórzyć dwa razy, a potem przechodzi w stan spoczynku... jeżeli jakiś siłownik (zwłaszcza master) jest niesprawny to tak będzie się dziać dość często

Napisano

> ale ja w swoim nie mam alarmu :/

> bardziej mnie jednak zastanawia zapach spalenizny. moze to jakies bezpieczniki sa do wymiany?

co do spalenizny to moze wylacznik zespolony w kierownicy gdzies sie przypala

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.