Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podłączenie telefonu pod radio H3?

Featured Replies

Napisano

Niestety, nie mam na dysku manuali z podpisu patre`go. Czy mógłbym poprosić kogoś, by mi tu wrzucił screena strony z opisem pinów w kostkach radia h3? Korzystam z mobilnego internetu z przekroczonym transferem i zanim mi się pobierze 50mb to będzie pojutrze. sick.gif

Kojarzę, że są tam 2 piny odpowiedzialne za telefon. Czyli jak? Na jednym jest sygnał przychodzącego połączenia, wyciszający radio a na drugim fonia na głośniki? Czy da się jakoś przerobić zestaw słuchawkowy do dość popularnej słuchawki na rynku tak, by podłączony telefon zadziałał z radiem? Jeśli tak, to co z mikrofonem? Z tego, co pamiętam to radio wejścia nie ma więc trzeba by kombinować z mikrofonem zewnętrznym podłączonym do zestawu słuchawkowego. Czy dobrze kombinuję?

Napisano

> Niestety, nie mam na dysku manuali z podpisu patre`go. Czy mógłbym poprosić kogoś, by mi tu wrzucił

> screena strony z opisem pinów w kostkach radia h3? Korzystam z mobilnego internetu z

> przekroczonym transferem i zanim mi się pobierze 50mb to będzie pojutrze.

> Kojarzę, że są tam 2 piny odpowiedzialne za telefon. Czyli jak? Na jednym jest sygnał

> przychodzącego połączenia, wyciszający radio a na drugim fonia na głośniki? Czy da się jakoś

> przerobić zestaw słuchawkowy do dość popularnej słuchawki na rynku tak, by podłączony telefon

> zadziałał z radiem? Jeśli tak, to co z mikrofonem? Z tego, co pamiętam to radio wejścia nie ma

> więc trzeba by kombinować z mikrofonem zewnętrznym podłączonym do zestawu słuchawkowego. Czy

> dobrze kombinuję?

Ja mam podpięty tel. zamiast zmieniarki,był taki wątek o podłączeniu MP3 pod radio (wyprowadza się z radia małego jacka) i z H3 to działało bo takie radio mam.Wystarczy wtedy tel podłączać przez tą część słuchawek z mikrofonem(teraz większość słuchawek się rozłącza)rozmowe się odbiera przyciskiem na przewodzie słuchawek a rozmówcę idealnie słychać w głośnikach .

Napisano
  • Autor

Nie do końca mi o to chodziło. Mam zamiar jakoś zmusić radio do pracy z telefonem w trybie "phone" tak, by się radio wyciszało w momencie nadejścia połączenia. palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.