Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

astra swieci abs

Featured Replies

Napisano

witam mam problem z ABS a mianowicie ostatnimi czasz cały czas świecił i prędkościomierzy nie działał, wczoraj licznik zaczął działać i prędkościomierz tez działa, jeżdżę astra 2.0 diesel, 101 KM możecie mi powiedźcie co jest nie tak? ABS włącza się i wyłącza. z góry dzięki za odpowiedzi

Napisano

Odczytaj błędy to nieco się wyjaśni. Wydaje mi się, że będą dotyczyły okolic przedniego lewego koła.

Napisano

Jedź na myjkę i zmyj lód i błoto pośniegowe z przednich piast, tam gdzie jest czujnik ABS. Na czujniku mógł się osadzić lód i dlatego wariuje.

(jakmiałem Astrę to w taką pogodę często mi czujnik wariował)

Napisano

> Jedź na myjkę i zmyj lód i błoto pośniegowe z przednich piast, tam gdzie jest czujnik ABS. Na

> czujniku mógł się osadzić lód i dlatego wariuje.

raczej kiepsko widzę takie mycie, szczególnie że w Astrze G czujniki są zintegrowane w piastach

brat

Napisano

Najpewniej albo przewody przy piascie sie urwaly i stykaja od czasu do czasu, albo petla w piascie sie rozpadla, i dziala, jak chce. W AG siostry bylo identycznie. Rozkrzecilem, petla w piascie spuchla od rdzy. Wymienilem piaste, wszystko wrocilo do normy.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

kurcze tylko to zaczęło wariować jak sucho jeszcze było myślałam że czujka do wymiany bo abs non stop świecił a teraz nagle znikł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.