Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie overboost

Featured Replies

Napisano

Silnik Multijet 120KM , gdzie znajduje się overboost , czy może pod ERG , takie pudełko kwadratowe do którego przychodzą chyba trzy wężyki i wtyczka.Pojawił mi się błąd PO401 , lampka świeci skontroluj silnik , ERg wyczyszczony , czujnik cisnienia doładowania sprawny , i nie pomogło !

Napisano

> Silnik Multijet 120KM , gdzie znajduje się overboost , czy może pod ERG , takie pudełko kwadratowe

> do którego przychodzą chyba trzy wężyki i wtyczka.Pojawił mi się błąd PO401 , lampka świeci

> skontroluj silnik , ERg wyczyszczony , czujnik cisnienia doładowania sprawny , i nie pomogło !

Overboost siedzi tak samo jak w Stilo na wieszaku chłodnicy, stoisz przed samochodem i patrzysz po prawej stronie chłodnicy w dole.

Napisano
  • Autor

no to jak się do niego dostać , zdjąłem koło , nadkole , uchyliłem zbiorniczek od spryskiwaczy , i go nie znalazłem , może trzeba od spodu ?

Napisano

> no to jak się do niego dostać , zdjąłem koło , nadkole , uchyliłem zbiorniczek od spryskiwaczy , i

> go nie znalazłem , może trzeba od spodu ?

Od spodu od spodu, w 150 z góry go wylokałem więc nie jest ukryty jakoś specjalnie.

Napisano
  • Autor

W Bravo od góry tylko dojście , trzeba zdjąć grubą rurę od powietrza która idzie do filtra i podnią jest, dzisiaj to przerabiałem, ale cóż klejony i raczej chyba go się nie da rozebrać do czyszczenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.