Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klapa bagażnika -Scenic

Featured Replies

Napisano

Od jakiegoś czasu nie mogę całkowicie zamknąć klapy. Niby się zamyka ale jest luz na zamku i lampka wskazuje otwarcie klapy. Auto nie było w tym czasie bite i wszystkie gumy-dystanse są w starej pozycji.

Może ktoś miał podobny problem.

Napisano

Zdjąć plastykową osłonę przykręconą śrubkami, które są pod takimi plastykowymi zaślepkami. Bodaj 5 śrub.

Dojdziesz w ten sposób do haka, który reguluje się śrubą gwiazdkową. Jego ustawienie zależy do tego jak mocno klapa sie domknie do karoserii.

Widocznie hak się poluzował z latami i zamek za niego zaskakuje, ale prawidłowo nie dociąga klapy.

Jeżeli klapa lekko domknięta, zaskakuje to potwierdzisz sobie w ten sposób, że hak łapie za szybko.

PS. Ja ustawiłem za mocno hak na jesień i teraz muszę solidnie trzasnąć, aby klapę zamknąć. Ale teraz nie mam czasu na grzebanie po ciemq.

Napisano
  • Autor

> Zdjąć plastykową osłonę przykręconą śrubkami, które są pod takimi plastykowymi zaślepkami. Bodaj 5

> śrub.

> Dojdziesz w ten sposób do haka, który reguluje się śrubą gwiazdkową. Jego ustawienie zależy do tego

> jak mocno klapa sie domknie do karoserii.

> Widocznie hak się poluzował z latami i zamek za niego zaskakuje, ale prawidłowo nie dociąga klapy.

> Jeżeli klapa lekko domknięta, zaskakuje to potwierdzisz sobie w ten sposób, że hak łapie za szybko.

> PS. Ja ustawiłem za mocno hak na jesień i teraz muszę solidnie trzasnąć, aby klapę zamknąć. Ale

> teraz nie mam czasu na grzebanie po ciemq.

Dzięki za podpowiedź, po świętach będę kombinował smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.