Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

panda 1,2 rozrząd

Featured Replies

Napisano

w temacie jaki jest koszt kompletnego rozrządu w silniczku 1,2 ?? autko ma 86kkm 2004 rok. trzeba robić pompę wody ??

Napisano

> w temacie jaki jest koszt kompletnego rozrządu w silniczku 1,2 ?? autko ma 86kkm 2004 rok. trzeba

> robić pompę wody ??

radzę Ci zrobić - moja Panda także z 2004 roku i przy 79 tkm wymieniłem jakiś miesiąc temu komplet. Pompa miała na otworku bezpieczeństwa ślady odparowanego płynu chłodzącego wiec pewnie kwestia czasu jakby zaczęła przeciekać

pasek plus rolka - 129 pln ( oryginał fiata)

pasek altka - 18 pln ( oryginał)

pompa wody 145 ( może być SKF bo to to samo)

jak już miałem spuszczony płyn to wymieniłem także termostat (60 pln)- oryginał)

na naszej stronie www masz fajną firmę - salon Fiata z Katowic ( pytaj o rabaty- powołaj się ze z forum i strony fiata pandy grinser006.gif)- ja tam zamawiam części i akcesoria i jestem bardzo zadowolony waytogo.gif

Napisano
  • Autor

sam wymieniałeś?? ile może mi zaśpiewać mechanik?? a właściwie to może warto by komplecik w ASO zrobić, tylko ile taka przyjemność u nich??

Napisano

> sam wymieniałeś?? ile może mi zaśpiewać mechanik?? a właściwie to może warto by komplecik w ASO

> zrobić, tylko ile taka przyjemność u nich??

wiesz - kwestia ile bierze Twoje ASO- u nas na Podkarpaciu (Jarosław) są naprawdę spoko ceny- koszt wymiany rozrządu z termostatem, nowym płynem chłodzącym olejem Selenia 20 K, filtrami powietrza i oleju zamknął się w kwocie 306 pln

( w tym jest rabat ok 10%)

Napisano

> sam wymieniałeś?? ile może mi zaśpiewać mechanik?? a właściwie to może warto by komplecik w ASO

> zrobić, tylko ile taka przyjemność u nich??

w ASO w Gdyni jak pytałem to zaśpiewali cos miedzy 500 a 600, dokładnie nie pamietam no.gif

Napisano

Robiłem niedawno rozrząd części kupowałem sam tnz. pompa wody pasek i napinacz jakieś 160 zł plus robocizna w ASO 160 zł więc nie jest chyba tak źle :-) Ojciec mój robił w tym samym czasie w Albei i tu wyszło koło 600 zł

Napisano

> w temacie jaki jest koszt kompletnego rozrządu w silniczku 1,2 ?? autko ma 86kkm 2004 rok. trzeba

> robić pompę wody ??

Ja robiłem po 75 kkm bo pompa zaczęła cieknąć (przypadłość znana).

Pasek i napinacze Boscha (pasek na pewno,napinacze nie jestem pewien),pompa SKF. Z robocizną wyszło mi jakieś 370PLN

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.