Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pilne - cena oryginalnych dywaników welurowych i gumowych

Featured Replies

Napisano

Ma ktos dostep do Epera lub innego zrodla, w ktorym moze mi sprawdzic ceny dywanikow letnich (welur) i zimowych (gumowych) do Miska? Chodzi mi naturalnie o ori.

W ostatecznosci zadowola mnie nawet ceny nieaktualne, bo pozwola mi zlapac relacje cenowe miedzy nimi

Napisano

Welur po 90 zł kupowałem w kwietniu 2009. Taki OT zrobię: ori guma jest be, bo są za płaskie i woda się z niech wylewa.

Napisano

> Welur po 90 zł kupowałem w kwietniu 2009. Taki OT zrobię: ori guma jest be, bo są za płaskie i woda

> się z niech wylewa.

ale jakosciowo sa na bdb poziomie

Napisano

z tego co zauwazylem to guma jest wogole be. woda zostaje na dywanikach, potem paruje i potem mamy zamarzniete szyby od wewnatrz. w welut to wsiaknie i tak szybko nie paruje.

Napisano

> z tego co zauwazylem to guma jest wogole be. woda zostaje na dywanikach, potem paruje i potem mamy

> zamarzniete szyby od wewnatrz. w welut to wsiaknie i tak szybko nie paruje.

ale z weluru to potem śmierdzi zlosnik.gif

Napisano

> ale jakosciowo sa na bdb poziomie

Ja piszę o tych:

14,10,10%20013.jpg

W tym kolorze to guano. Guma żołknie, przebarwienia się pojawiają z czasem. Jakość wykonania też nie powala, plastikowe dodatki odpadają. Jak już pisałem są płaskie, wodą się wylewa. Generalnie koopcia.

Wyrobów petex lepsiejsze są. Mają delikatny rant więc woda nie występuje szybko z brzegów, guma jest miękka i dobrze się układa, jakościowo też super.

Welur na zimę się nie nadaje. Lepiej co jakiś czas wylać wodę z gumy i jest spokój.

Napisano

nauczony przykładem po poprzednim samochodzie ze nawet oryginalny welur w zimie narobi bigosu(zgnicie wygłuszeń pod wykładziną) od początku używania Pandy stosuje następujący patent:

na początek - dywaniki z seicento - korytkowe ale bez tego gumowego elementu na lewą stopę

a na wierzch - welurowe oryginał

zaletą ich jest to, iż wylanie nawet litra wody nie przepuszczą. Aby wysuszyć wyjmujesz i stawiasz np pod ścianą - woda pięknie zleci ( Występują też w kolorze popielatym)

Dzięki takiemu zabiegowi tapicerka nie ma jakichkolwiek śladów zużycia, jest sucho i łatwo utrzymać w czystości waytogo.gif

TUTAJ masz inny typ dywaników oryginalnych

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.