Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

regulacja klapy bagażnika 3d

Featured Replies

Napisano

Mam mały problem. Mianowicie klapa bagażnika ociera o zderzak. W związku z tym na klapie (prawy dolny róg) i na zderzaku wytarty jest lakier. Poprzedni właściciel przesunął trochę zderzak i teraz jest delikatna szpara pomiędzy tymi elementami, ale auto wygląda, jakby dostało w dup... i było kiepsko poskładane. Chcę ustawić równo ten zderzak, ale nie wiem,c zy jest jakaś możliwość regulacji klapy bagażnika. Spotkał się ktoś z takim problemem?

Napisano

mam tak w 5d , nic z tym nie robie bo jezdze patrzac przez przednia szybe. Mozna by na zawiasach klape porobic. Zderzak mam poprawnie zalozony i nie walony - taki zszedl z tasmy produkcyjnej.

Napisano

Mi kiedyś wybili szybe w MW. Trochę trwałą wymiana szyby (mamy osobno uchylaną) i regulacja. W sumie to regulacja to połowa czasu smile.gif Na zawiasach da sie sporo poregulować lewo/prawo, góra/dół. Na mrozie nie polecam, ale w jakimś garażu z pomocnikiem jakis możesz powalczyć.

Napisano

> Mam mały problem. Mianowicie klapa bagażnika ociera o zderzak. W związku z tym na klapie (prawy

> dolny róg) i na zderzaku wytarty jest lakier.

TTTM.

Pozdrawiam BAS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.