Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blaupunkt Brighton MP34 - lampki pod panelem

Featured Replies

Napisano

Witam.

Posiadam od niedawna radio jak w temacie. Problem jest taki, że po zdjęciu panela cały czas świecą się 2 lampki.

21969637.png

Problem w tym, że w nocy daje to tak po oczach, że uwagę złodzieja od razu zwróci.

Macie jakiś pomysł czy da się, je jakoś w menu wyłączyć, żeby cały czas się nie świeciły??

Napisano

> Witam.

> Posiadam od niedawna radio jak w temacie. Problem jest taki, że po zdjęciu panela cały czas świecą

> się 2 lampki.

> Problem w tym, że w nocy daje to tak po oczach, że uwagę złodzieja od razu zwróci.

> Macie jakiś pomysł czy da się, je jakoś w menu wyłączyć, żeby cały czas się nie świeciły??

Po 1 primo: jak masz podłączone radio do zasilania? bezpośrednio z aku czy z instalacji auta ?

po 2 primo: czy masz instrukcję - jakby co znalazłem w necie ale po Angielsku wink.gif

Napisano
  • Autor

> Po 1 primo: jak masz podłączone radio do zasilania? bezpośrednio z aku czy z instalacji auta ?

radio jest podłączone bezpośrednio do aku

> po 2 primo: czy masz instrukcję - jakby co znalazłem w necie ale po Angielsku

instrukcję też w necie znalazłem tylko nic z niej o tych lampkach wyczytać nie dałem rady.

Napisano

> radio jest podłączone bezpośrednio do aku

> instrukcję też w necie znalazłem tylko nic z niej o tych lampkach wyczytać nie dałem rady.

Przejrzyj rozdział "DETACHABLE CONTROL PANEL" tam jest coś o "Off timer" może to o to chodzi.

Podejrzewam, że jakbyś miał podłączone dodatkowo na kluczyk to by się nie świeciło...

Edit...

A może zanim zdejmiesz panel wyłącz radio odpowiednim wyłącznikiem... tak mnie jakoś oświeciło wink.gif

Napisano
  • Autor

> Przejrzyj rozdział "DETACHABLE CONTROL PANEL" tam jest coś o "Off timer" może to o to chodzi.

W tym radiu panel jest typu "winda", a w tej funkcji chodzi o to po jakim czasie od opuszczenia panela ma się samoczynnie wyłączyć radio.

> Podejrzewam, że jakbyś miał podłączone dodatkowo na kluczyk to by się nie świeciło...

instalacja jest seryjna, a ja przy tym grzebać nie chcę, po za tym przed tym radiem miałem starszego blaupunkta też z opuszczanym panelem i tam te lampki gasły. Miałem też kiedyś blaupunkta bermude i pamiętam, że w niej trzeba było zrobić jakąś kombinacje klawiszy, żeby wejść do "ukrytego" menu.

> Edit...

> A może zanim zdejmiesz panel wyłącz radio odpowiednim wyłącznikiem... tak mnie jakoś oświeciło

waytogo.gif zawsze wyłączam głównym przyciskiem i czekam do zniknięcia napisu "Goodbye"

Napisano

Wysłałem Ci na @ z profilu instrukcję którą ja znalazłem w necie, może masz inną. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Wysłałem Ci na @ z profilu instrukcję którą ja znalazłem w necie, może masz inną.

mam dokładnie tą samą i dodatkowo wciąż nie rozwiązany problem. sciana.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.