Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

puszka filtra powietrza

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam pytanie odnośnie tego czy do CCS wejdzie puszka filtra powietrza( kompletna czyli część na wtrysk i ta część dopinana na zatrzaski) od PUNTO 1.1 albo 1.2 obie się różnią a ta od CCS jest w ogóle inna a moja uległa zniszczeniu. Konkretnie chodzi mi o to czy nie będzie problemów typu ze maska się nie zamknie albo coś się o coś oprze i nie będzie tak jak ma być.

Nikt nie wie czy to to się zmieści bo w mojej okolicy są dwa rozbite punciaki i jeden to 1.1spi a drugi to 1.2spi i wiem ze te puszki są inne i wiem tez ze będą pasowały na moja przepustnice ale muszę wiedzieć czy wejdą bez problemu a nie mam jak tam, jechać do przymiarki bo ja tej puszki w ogóle nie mam i autko nie jezdzące chwilowo frown.gif

Napisano
  • Autor

> Witam

> Mam pytanie odnośnie tego czy do CCS wejdzie puszka filtra powietrza( kompletna czyli część na

> wtrysk i ta część dopinana na zatrzaski) od PUNTO 1.1 albo 1.2 obie się różnią a ta od CCS

> jest w ogóle inna a moja uległa zniszczeniu. Konkretnie chodzi mi o to czy nie będzie

> problemów typu ze maska się nie zamknie albo coś się o coś oprze i nie będzie tak jak ma być.

> Nikt nie wie czy to to się zmieści bo w mojej okolicy są dwa rozbite punciaki i jeden to 1.1spi a

> drugi to 1.2spi i wiem ze te puszki są inne i wiem tez ze będą pasowały na moja przepustnice

> ale muszę wiedzieć czy wejdą bez problemu a nie mam jak tam, jechać do przymiarki bo ja tej

> puszki w ogóle nie mam i autko nie jezdzące chwilowo

wołam prawie rozpaczliwie o rade confused.gif da się czy się nie da?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.