Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

radio sub wzmak problem z wyborem...

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam takie pytanie apropo modelu alpine 9845 czy bezproblemowo czyta cd-r cd-rw? czy jest to radio w ogole do polecenia w tej cenie (750zl), moze jest cos lepszego...wydaje mi sie ze to jest najlepsze ale na wszelki wypadek pisze do was...Mialem 9851 r, ale niestety jakis [bip] mi go ukradl(zostal mi sam panel). boze co za popierdoleni ludzie sa na tym swiecie!!!jakbym go dorwal to bym mu jajca urwal.teraz same problemy bo musze wymieniac szybe co sie wiaze ze zrywaniem mat z drzwi i kupic radio.moge wybierac tylko do 750 tak jak to alpine bo wiecej kasy nie wynajde...:( aha sory za bluzgi ale nie moglem sie powstrzymac bo jak inaczej mozna napisac o takich zjeb...ch. aha i druga sprawa: pytanie apropo tego wzmaka http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74830604 jest to czterokanalowka i chcialem 2 kanaly przeznaczyc na przod i 2 na suba, no i wlasnie tu jest problem bo planowalem kupic hertza es-250 ale jest prodozerny cholernie i ten wzmak chyba bedzie za slaby...nie wiem co zrobic moze macie jakies propozycje najlepiej taniej od tego jbl'a albo moze kupic skrzynke JL audio slyszalem ze to dobry subik i wtedy ten jbl by go uciagnal.. . jak to w ogole bedzie grac: przod rainbow radio to o ktore pytalem sub (hertz es-250 vs jl audio) no i ten wzmak jbl'a.z gory dzieki za odpowiedzi.

Napisano

> Witam. Mam takie pytanie apropo modelu alpine 9845 czy bezproblemowo

> czyta cd-r cd-rw?

mam to radio i nie mam problemu z żadnymi płytami nie miałem przypadku żeby coś kiedykolwiek przerwało. Jedyne czgo mi brakuje to szybkiego przerzucania stacji radiowych jednym guzikiem np. +/- między tymi które są zapamiętane.

Pozatym to radio ma jedno wyjście RCA więc jak chcesz to podłączyć pod wzamka w ten sposób co opisujesz to jak rozumiem musisz kupić rozgałęźnik rca i nie masz fadera ani nie możesz ustawić sobie w radiu odzielnie suba, tylko sygnał z radia ew. wysterować na wzamku. pozdr

Napisano

Postaraj sie kupic 9847 ok.gif

Plytki czyta bez problemu.

Co do tego JBLa to nie spodziewalbym sie rewelacji - ale cene ma konkurencyjna....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.