Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

cc700 agent nie chce obrocić wałem na zimnym silniku.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Tak jak w temacie stoi tak jakby się zatarł, na zaciąg to można spalić sprzegło bo też nie chce obrócić, dopiero jak założyłem konkretny akumulator to obrócił ale z problemem i zapalił. Jak jest rozgrzany to nie ma problemu pali pięknie, zimny nic a nic. Olej jest płyn jest, nie wiem co jest z nim nie tak. smile.gif270751858-jezyk.gif chyba na żyletki go potne :-) 893goodvibes.gif

Napisano

Tulejki w rozruszniku do wymiany lub słaba masa.

Napisano
  • Autor

> Tulejki w rozruszniku do wymiany lub słaba masa.

rozrusznik ok, masa ok, wydaje mi się że problem bardziej mechaniczny smile.gif chyba że się mylę. confused.gif

Napisano

A jak zapali to silnik ma moc??

Napisano
  • Autor

> A jak zapali to silnik ma moc??

Jak zapali to idzie normalnie smile.gif mocy jak na 700setke za dużej nie ma zeby.GIF ale 100 km/h poleci. smile.gif ogólnie to jest wszystko ok tylko to odpalenie jego to masakra jest, aku musi być z 70 ah i 560 A na rozruch to z bólem serca ale zakręci. zawsze mogłem łapiąc za pasek od alternatora obkręcić wał o 180 stopni a teraz stoi tak jakby się zatarł, :-) spuszcze z niego cały olej i zobacze jak bez oleju wygląda sprawa. chyba że macie inne koncepcje ?! 893goodvibes.gif

Napisano

> Jak zapali to idzie normalnie mocy jak na 700setke za dużej nie ma ale 100 km/h poleci. ogólnie

> to jest wszystko ok tylko to odpalenie jego to masakra jest, aku musi być z 70 ah i 560 A na

> rozruch to z bólem serca ale zakręci. zawsze mogłem łapiąc za pasek od alternatora obkręcić

> wał o 180 stopni a teraz stoi tak jakby się zatarł, :-) spuszcze z niego cały olej i zobacze

> jak bez oleju wygląda sprawa. chyba że macie inne koncepcje ?!

Sprawdź bez paska alternatora.

Napisano
  • Autor

> Sprawdź bez paska alternatora.

sprawdzałem 270751858-jezyk.gif nie ruszy nic a nic smile.gif

Napisano

> Witam.

> Tak jak w temacie stoi tak jakby się zatarł, na zaciąg to można spalić sprzegło bo też nie chce

> obrócić, dopiero jak założyłem konkretny akumulator to obrócił ale z problemem i zapalił. Jak

> jest rozgrzany to nie ma problemu pali pięknie, zimny nic a nic. Olej jest płyn jest, nie wiem

> co jest z nim nie tak. chyba na żyletki go potne :-)

Może sie zacierać silnik.

u kumpla w innym aucie też ciężko kręcił silnik "olej był"

w czasie jazdy zgasł wrzucił luz i zjechał na pobocze.Okazało sie ,że ma zatarty silnik.Po rozebraniu silnika wszystkie części były kolorowe od przypaleń.

Napisano

A może jakimś sposobem płyn wciska ci do cylindra lub kolektora ssącego i stąd problem z obróceniem po dłuższym postoju. Spróbuj po wykręceniu świec obrócić silnikiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.