Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Może jest ktoś z Kwidzyna badź okolic i mógłby pomoc :)

Featured Replies

Napisano

Chodzi o zobaczenie moto, ducati. Przed moja wycieczka smile.gif

Napisano

> Chodzi o zobaczenie moto, ducati. Przed moja wycieczka

Co prawda nie znam się ale z miasta tegoż jestem zeby.GIF

Napisano

EDIT - jednak bede w kwidzynie dopiero za 2 tyg okolo

Napisano

> Chodzi o zobaczenie moto, ducati. Przed moja wycieczka

Nie dałeś linku do ogłoszenia ale Kwidzyn to małe miasto i domyslam się o jakie ducati moze chodzić. Chodzi o tego z tuningowym wydechem chyba Termigioni czy coś takiego ?.

Tak się składa, ze znam troszkę właściciela. Jest to bliski kumpel mojego kumpla, który od czasu do czasu sprowadza coś z Anglii no i kiedyś ściagnął temu kolesiowu tego ducata.

Kiedyś nawet mieliśmy wspólny wypad nad morze i pamiętam ,ze te ducati wyglądalo super a brzmiało wprost niesamowicie.

Zadzwoniłem przed chwilą to tego mojego kumpla (co sprowadzał moto ) i mówi, że sprzęt jest naprawdę warty uwagi. Był ijest podobno w bdb stanie, przy sprowadzaniu miał mały przebieg coś koło 4000 mil, ten nowy właściciel zrobił nim ponoć bardzo mało, ma go chyba jeden sezon. Kolega mmówił, że jak ktoś zna i lubi takie ducati to po oględzianch będzie widział, ze to dobry egzemplarz.

Sam nic wiecej nie jestem w stanie powiedzieć a na experta, żeby jechać oceniać moto się jeszcze nie nadaję smile.gif

Proponuje dzwonić i pytać.

Powodzenia.

Napisano
  • Autor

> Nie dałeś linku do ogłoszenia ale Kwidzyn to małe miasto i domyslam się o jakie ducati moze

> chodzić. Chodzi o tego z tuningowym wydechem chyba Termigioni czy coś takiego ?.

> Tak się składa, ze znam troszkę właściciela. Jest to bliski kumpel mojego kumpla, który od czasu do

> czasu sprowadza coś z Anglii no i kiedyś ściagnął temu kolesiowu tego ducata.

> Kiedyś nawet mieliśmy wspólny wypad nad morze i pamiętam ,ze te ducati wyglądalo super a brzmiało

> wprost niesamowicie.

> Zadzwoniłem przed chwilą to tego mojego kumpla (co sprowadzał moto ) i mówi, że sprzęt jest

> naprawdę warty uwagi. Był ijest podobno w bdb stanie, przy sprowadzaniu miał mały przebieg coś

> koło 4000 mil, ten nowy właściciel zrobił nim ponoć bardzo mało, ma go chyba jeden sezon.

> Kolega mmówił, że jak ktoś zna i lubi takie ducati to po oględzianch będzie widział, ze to

> dobry egzemplarz.

> Sam nic wiecej nie jestem w stanie powiedzieć a na experta, żeby jechać oceniać moto się jeszcze

> nie nadaję

> Proponuje dzwonić i pytać.

> Powodzenia.

Wielki dzieki własnie o tego ducata chodziła smile.gif Wiec jade jutro go zobaczyć smile.gif Powiedz mi czy kolega coś wspominał czy miał szlifa czy coś? Dzwoniłem faktycznie jeden sezon ma go w polsce, wazne dla mnie żeby nie miał jakiegoś poważniejszego szlifa czy coś, mam nadzieje że nie, no nic trzeba pojechac i obejżec smile.gif Jeszcze raz dzieki za cene informacje.

Napisano

> coś wspominał czy miał szlifa czy coś?

nie słyszałem nic aby miał tu w PL jakąś przygodę, w UK to nie wiem, myślę że nie skoro taki niby zadbany egzemplarz

Acha, nie wiem czy wcześniej jeździłeś takim sprzętem ale podobno to dosyć agresywne moto, ma niby takie mocno odczuwalne skoki mocy/momentu obrotowego. Pogoda nie najgorsza, jazdę próbną będziesz mógł wykonać, wiem, że mieszka na spokojnej mało ruchliwej ulicy więc warunki do testu powinny być.

Napisano
  • Autor

> nie słyszałem nic aby miał tu w PL jakąś przygodę, w UK to nie wiem, myślę że nie skoro taki niby

> zadbany egzemplarz

> Acha, nie wiem czy wcześniej jeździłeś takim sprzętem ale podobno to dosyć agresywne moto, ma niby

> takie mocno odczuwalne skoki mocy/momentu obrotowego. Pogoda nie najgorsza, jazdę próbną

> będziesz mógł wykonać, wiem, że mieszka na spokojnej mało ruchliwej ulicy więc warunki do

> testu powinny być.

Już miałem wcześniej dwa monstery, spokojnie ewoluje od 620 przez 750 do teraz 800, wiec w miare znam charakterysytke mocnego dołu smile.gif

Napisano

> Już miałem wcześniej dwa monstery, spokojnie ewoluje od 620 przez 750 do teraz 800, wiec w miare

> znam charakterysytke mocnego dołu

No to w taki razie powodzenia w oglądaniu i transakcji i się pochwal jak kupisz ok.gif

Napisano
  • Autor

> No to w taki razie powodzenia w oglądaniu i transakcji i się pochwal jak kupisz

Nie dziękuje by nie zapeszyć, napewno jeśli zakupie to się pochwale oczywista smile.gif

Napisano

> Obejżany, sprawdzony kupiony - chwale się

> Ducati S2R - foto pierwsze

> Ducati S2R - foto drugie

Naprawdę zajedwabisty 20.GIF

Napisano

> Obejrzany, sprawdzony kupiony - chwale się

no to gratuluje !!!

jak jazda testowa ? w nocy śnieg popruszył hmm.gif

Napisano
  • Autor

> no to gratuluje !!!

> jak jazda testowa ? w nocy śnieg popruszył

Jedynie krótka niestety pogoda niedopisała.

Napisano
  • Autor

> Naprawdę zajedwabisty

Dzieki, pewnie jeszcze coś bede w nim zmieniał smile.gif czekam już na sezon smile.gif

Napisano

> Obejrzany, sprawdzony kupiony - chwale się

Congratulations, sliczny golasek z fałką jedynej słusznej marki wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.