Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Thalia B (ew. clio) car audio - pare pytan?

Featured Replies

Napisano

Witam, niedawno stalem sie posiadaczem thalii b (2004) a dokladnie moja serce.gif..., do tej pory bywalem glownie na cento wiele lat temu, poznie daewoo - moja nubira + zonki matiz..., ale do rzeczy, potrzebuje tam (w thalii) zamontowac jakies radio + glosniki i tu mam pytania.

Najpierw glosniki:

- co wchodzi w dzwi przednie, 165mm?, czy sa jakies problemy/sztuczki? jesli ktos montowal jakies konkretne modele to chetnie poznam opinie...

- tyl, z tego co widzialem sa tam miejsca w polce chyba tez na 165 mm? jesli sie myle poprawcie mnie...rowniez chetnie poslucham opinni na temat jakis konkretnych modeli lub innych rozwiazan konstrukcyjnych...

Dodam, ze mam warunki, pila, diaxa, wiertarka wchodza w gre...choc nie ukrywam, ze az tak bardzo nie chce sie bawic i zadnych extra dodatkowych panieli robic...to ma grac przyzwoicie i ma byc w miare tanie .... hehe.gif

Teraz radio:

Zostalo mi po poprzednim aucie, wiec problem z glowy, ale z uwagi na to, ze caly czas znajduja sie amatorzy cudzej wlasnosci, a tu szyba/zamek znacznie przekrocza wartosc radia pytania sa nastepujace:

- kostki ISO + antena mam wyprowadzone w miejscu montazu radia, ale kable do glosnikow tylnich nie dochodza do bagaznika, przynajniej ja nie moge namierzyc, ktos wie gdzie one sa? ( w kostce do radia sa - a ja nie chce rozbierac pol auta aby je znalezc);

No i teraz pytanie najwazniejsze, jest to thalia expresion, troche wersja bieda, a mi po glowie chodzi takie radio co sie w renowkach montuje - bez wyswietlacza, same przyciski...ono jest zintegrowane z wysietlaczem i ewentualnie z pilotem przy kierownicy...z tym, ze u mnie nie ma wyswietlacza (pilota tez nie, ale tego byc nie musi), a puleczka w tym miejscu jest, ale widzialem thalie co w tym miejscu maja wlasnie wyswietlacz)?

I czy macie jakies doswiadczenia czy da sie taka puleczke z wyswietlaczem zaadoptoac i czy to bedzie z takim fabrycznym radiem renault gadalo, dodam, ze oprocz kostek iso mam jakas dodatkowa mala, zolta co ma kilka pinow?

Z gory dzieki za wszystki odpowiedzi...

Pozdr,

bossu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.