Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z odpaleniem Uno

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam problem z zapaleniem mojego Uno od momentu odłaczenia akumaltora, ale może najpierw troche historii o moim Uno. Uno kupili rodzice w 2001r w salonie. Wersja standardowa (dosłownie nawet gniazda zapalniczki nie ma) pozatym że ma centralny zamek oraz alarm. Do Uno były dołączone dwa zestawy kluczyków z pilotami do alarmu. Teraz auto jest moje. Dwa zestawy kluczyków są ale pilota nie ma ani jednego, ale nie był potrzebny bo alarm był nie używany a z czasem przestał działać. No i teraz odłączałem akumulator jakieś 3 miesiące temu (tj.12.2010r.) po podłaczeniu akumulatora alarm dał o sobie znać tylko krótkim kliknięcim i wszystko było ok. No i teraz problem. Wczoraj (tj. 26.02.2011r.) odłaczyłem znowu akumulator w celu podładowania go no i dziś podłączyłem i alarm zaczał wyć... nie wiem jak mam go teraz wyłaczyć. Szwagier znalazł jakaś puszke od alarmu z miejscem na kluczyk (pod maską zaraz pod szybą) zniszył ją i zaczął coś robić nożem na stykach, zamknął się centralny, alarm się wyłaczył ale auto nie zapala. Wszystkie kontrolki się swiecą silnik kręci ale Uno nie zapala, Nie znam sie za bardzo na Uno (Mam je od niedawna). Czy to może być jakaś blokada zapłonu? Może szwagier zrobił jakieś spięcie? Jest na to jakieś lekarstwo Czy muszę oddać auto do mechanika? A może elektryka?

Bardzo proszę o pomoc i z góry Dziekuję za odpowiedż.

Pozdrawiam DjTray

Napisano

kolego przywitaj się w odpowiednim wątku, napisz skąd jesteś a potem pomyślimy, bo na 99% czeka Cię wizyta u elektryka

edycja: no to teraz skoro wiemy skąd jesteś, to w weekend będę w krk, mogę looknąć co i jak smile.gif

Napisano

Jeśli jest to alarm marki fox to wystarczy odłączyć dopływ prądu do niego i po sprawie u mnie tak jest 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.