Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o kolor wnętrza ?

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanko. Czy pokrywa poduszki kierowcy jest jednego koloru w pandach przed i po lifcie ?

Napisano

Niestety tak. Różni je jeszcze logo. Od 100 hp jest ciemna ale ze starym znaczkiem.

Napisano

We wszystkich wersjach kolor jest jednakowy - mogą się w późniejszym czasie różnić tylko znaczkiem- zamiast niebieskiego - czerwone logo

Napisano
  • Autor

ok, a mam jeszcze jedno pytanie, czy te guziki od sterowania radiem na kierownicy można zdemontować i czy wtedy kierownica niczym nie różni się o zwykłej ? Czy po ich zdemontowaniu są jakieś wcięcia na kierownicy itp ?

Napisano

> We wszystkich wersjach kolor jest jednakowy - mogą się w późniejszym czasie różnić tylko znaczkiem-

> zamiast niebieskiego - czerwone logo

a jak sprawa wyglada w przypadku skorzanej kierownicy i galki z mieszkiem? Rozni sie miedzy stara i nowa wersja deski?

Napisano

> ok, a mam jeszcze jedno pytanie, czy te guziki od sterowania radiem na kierownicy można zdemontować

> i czy wtedy kierownica niczym nie różni się o zwykłej ? Czy po ich zdemontowaniu są jakieś

> wcięcia na kierownicy itp ?

Arti - zostają wcięcia w tym plastiku obudowującym poduszkę po obu stronach ale np jeśli posiadasz starą kierownicę to spokojnie ten plastik można przełożyć i umocować np na kleju- właśnie jestem na etapie komponowania sterowania radiem z kierownicy

Same przyciski są przykręcone za pomocą śrubek do metalowego stelaża kierownicy

Napisano

> a jak sprawa wyglada w przypadku skorzanej kierownicy i galki z mieszkiem? Rozni sie miedzy stara i

> nowa wersja deski?

Z tego co wiem "skórkowe" kierownice różnią się tylko fakturą- np ze 100 HP po bokach ma skórę perforowaną ale były także i wersje z gładką w innych "cywilnych"wersjach.

Napisano
  • Autor

Chodzi mi o to że jak kupie kierę skórzaną z tymi guzikami od radia to czy moge sobie ją założyć bez tych guzików i nie będzie żadnych dziur ?

Napisano

> Chodzi mi o to że jak kupie kierę skórzaną z tymi guzikami od radia to czy moge sobie ją założyć

> bez tych guzików i nie będzie żadnych dziur ?

jak napisałem wyżej - po demontażu tych przycisków BĘDĄ DZIURY

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.