Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rdza mnie zżera

Featured Replies

Napisano

Ostatnio patrze, a pod dywanikiem z tylu kokretna dziura i widac asfalt!!! Pozatym cala podloga jest od wewnatrz wilgotna.Ile kosztuje zrobienie tego wszytskiego??? boje_sie.gif

Napisano

> Ostatnio patrze, a pod dywanikiem z tylu kokretna dziura i widac

> asfalt!!! Pozatym cala podloga jest od wewnatrz wilgotna.Ile

> kosztuje zrobienie tego wszytskiego???

jak to koledzy mówią: uzupełnij profil wink.gif

a niedawno ktoś się chwalił, że zrobił całą blacharkę - reperaraturki - wraz z lakierką i za całość dał chyba 1600,- pln icon_rolleyes.gif

ale powiem ci że ceny zależą od: regionu Polski, w którym mieszkasz, od tego czy robisz 'po znajomości', czy jesteś się w stanie dogadać z blacharzem oraz na jaka forme naprawy sie zdecydujesz bo patenty na łatanie podłogi i całej reszty są różne hehe.gif

Napisano
  • Autor

No to nieżle........Znowu bede musiał sie nieżle zapożyczyć....Jak ja nie lubie tej rdzy w Uno............... angryfire.gif

Napisano

Ja ostatnio mialem podobna systuacje, wymienialem progi w moim Uno z 96 roku. Jedno Ci poradze, nie dawaj autka do jakis podrzednych blacharzy, moze mniej zaplacisz ale problemow co niemiara!!! Ja za wymiane progow z wstawkami podlogi dalem dalem 600 zeta + lakierowanie. Przed wymiana nic nie cieklo, w autku bylo sucho, jedyne co, to nie dalo sie go podniesc, bo progi juz nie trzymaly na spawach, ponadto bylo kilka dziur. Po wymianie, ciagle cos strzela w progach, w aucie mam potop!!! Zrobilem opinie rzeczoznawcy, ktory napisal ze progi zle wstawione z spawami punktowymi, ponadto zniszczyli mi tapicerke, bo PAJACE cieki kontowka i nie wyciagneli siedzen, mam drobne dziurki a szyba od srodka jest cala "posiekana" drobinkami metalu. Co teraz? Ide z tym do sadu, a autko i tak muszialem oddac do ASO Fiat, ktory sie z tym wszytkim uporal. Nie warte tej oszczednosci!!! Pozdrawiam

Napisano

> No to nieżle........Znowu bede musiał sie nieżle zapożyczyć....Jak ja

> nie lubie tej rdzy w Uno...............

To chyba o mnie było hmm.gif

W tej cenie (dokładnie to było 1750 ale 150 dołożyłem za bajery lakiernicze rodzaju baranek czy polerka całego auta - same sprawy związane z naprawą blach - 1600 zł) miałem trochę więcej niż potrzebujesz bo były robione blacharsko i lakierniczo wszystkie drzwi, błotniki, progi i podłoga. W podłodze została wymieniona większa część przodu i kawałek tyłu. Progi wymienione całe po obu stronach.

Asfaltu co prawda widać nie było ale może dlatego że wykładziny nie zdejmowałem hehe.gif

Napisano
  • Autor

Fajnie...........TYlko skad ja tyle kasiorki wytrzasne mlot.gif

Napisano

Witam!! Podwiesze się pod wątek wink.gif

U mnie podłoga jest ok ale podnośnik wgniata mi jedynie progi mimo iż wyglądają jeszcze dosyć solidnie.

I tutaj moje pytanko ile może kosztować wymiana tego cuda???

Pytanie drugie ile może kosztować wymiana (wstawienie reperaturki tylnych drzwi na dole bo mi tam ruda włazi frown.gif

Ps. czy ktoś w was wie jak usunąć mase bitumiczną z podwozia bo chciałbym zobaczyć ja tam moja blacha naprawde wygląda confused.gif

Napisano

> Fajnie...........TYlko skad ja tyle kasiorki wytrzasne

jak pisalam patenty sa rozne wink.gif

zawsze mozesz wylac pape na podloge albo zabic dziory deskami hahaha.gif

zawsze to taniej 270635636-JUMP2.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.