Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak św.mijania,brak kierunków,długich,wskazań paliwa-help

Featured Replies

Napisano

Witam ! mam obecnie w garażu Bmw 328 coupe e36 rok 1998 w automacie , problem który mam to :

zaczęło się od świateł mijania które zgasły , pozycja była i długie też ,

sprawdziłem żarówki, sprawdziłem przekaźnik i wydawałoby sie że wszystko ok , postanowiłem wymienić przełącznik - wymieniłem i nic.

tylko się pogorszyło bo teraz nie ma juz kierunkowskazów wskazań paliwa i temperatury oraz swiateł długich i mijania .

Przełącznik przy kierownicy sprawdziłem jest ok , stacyjka również

, doszedłem do tego ,że brak jest zasilania na połączeniu szeregowym do którego wchodzi chyba 6 zielonych przewodów el, różnej grubości , gdy zasilę przełącznik w miejscu gdzie również dochodzi jeden z zielonych przewodów , wracają światła długie ale tylko włączając chwilówkę i kierunki nie ma natomiast możliwości włazcenia długich ciągłych i oczywiście świateł mijania nadal brak a do tego po wyjęciu kluczyka ze stacyjki kontrolki na dole licznika i sam licznik nadal się podświetlają.

Myśle ,ze rozwiązałbym problem gdybym po tych kablach troche jeszcze poszukał ale kabli troche jest... Może spotkał sie ktoś z takim przypadkiem? I gdzie szukać aby nie rozwalać całej wiązki?

a może ktoś ma schematy do tego modelu? E36 328i Coupe automat ze wszystkim elektrycznym co możliwe , rocznik 98.

będę wdzięczny za porady.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.