Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co się dzieje z centralnym w zafirze

Featured Replies

Napisano

od dwóch miesięcy walcze z centralnym zamkiem w zafirce otóż na początku przetał zamykać i otwierać z pilota Więc wymieniłem baterię Za dwa tygodnie znów padło i znów wymieniłem baterię po miesiącu znów padło i teraz znów wymieniłem baterie Zobaczymy na jak długo Co sie dzieję Coś rozładowywuje bateryjki juz nie mam pomysłu Dodam ze z kluczyka po włożeniu go w zamek zamyka się i otwiera Pomóżcie co jest grane Pozdrawiam

Napisano

A sprawdzałeś miernikiem czy te baterie były rozładowane ?? Pewnie nie.

Jak znam te kluczyki (sam mam zafirę) to baterie są ok tylko luty (te właśnie od baterii są już kiepskie. Temat znany na forum Zafiry smile.gif

Stawiam na kiepskie luty albo te pod bateryjką albo w innym miejscu co powoduje odłączenie napięcia od kluczyka i jego rozkodowanie.

Napisano
  • Autor

dzieki ale działają miesiąc około a potem padają i sie rozkodują?Musze posprawdzać Czy samemu można poprawić te luty czy trzeba oddac do jakiegoś warsztatu Pozdrawiam

Napisano

> dzieki ale działają miesiąc około a potem padają i sie rozkodują?Musze posprawdzać Czy samemu można

> poprawić te luty czy trzeba oddac do jakiegoś warsztatu Pozdrawiam

To że działa miesiąc nie wyklucz zimnego lutu. Może akurat w przypadku odpowiedniego "uderzenia" w kluczyk na chwilę zerwać się połączenie pilota z baterią i już mamy rozkodowany. Poczytaj na forum Zafiry (widzę temat też założony ale zaraz odeślą do poszukiwań smile.gif )

Oczywiście nie wykluczam innego powodu rozkodowywania się kluczyka ale ten wydaje mi się bardzo prawdopodobny. Zresztą mi zapasowy kluczyk już 2 razy w ciągu roku się rozkodował (a używany prawie nie jest) a bateria wciąż ta sama i do tego nówka w pełni naładowana.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.