Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[NUBIRA I] Nowe głośniki

Featured Replies

Napisano

Witam. Posiadam radio : Pioneer DEH-2920MP. Noszę się z zamiarem wymiany głośników lecz nie nie mam absolutnie pojęcia na co. W związku z tym bardzo proszę o pomoc w doborze. Chodzi mi o głośniki dosyć dobre w niewygórowanej cenie. Zaznaczam ,że nie będę montował dodatkowego wzmacniacza. horse.gif

Napisano

> Witam. Posiadam radio : Pioneer DEH-2920MP. Noszę się z zamiarem wymiany głośników lecz nie nie

> mam absolutnie pojęcia na co. W związku z tym bardzo proszę o pomoc w doborze. Chodzi mi o

> głośniki dosyć dobre w niewygórowanej cenie. Zaznaczam ,że nie będę montował dodatkowego

> wzmacniacza.

I znowu ludzie nie potrafią poprawnie zadać pytania.

Jaka myzuka głownie bedzie na nich leciała? 16cm czy 13cm? Bo tego tez nie wiemy z postu.

Jaka kwota dla Ciebie jest niewygórowana? 100zł czy 400zł?

Pod samo radio to bym polecił Helix Dark Blue 62.1 albo Helix Dark Blue 52.1 w zaleznosci od rozmiaru oink.gif

Napisano
  • Autor

No więc tak:

Typ muzyki : disco , rap , house - bez jakis strasznych lupanek typu techno...

Mysle ze chyba lepiej 16 dac do przodu , niewygorowana cena dla mnie to jest od 200 do max 300 zl z wyciszeniem drzwi

Lepiej wymienic tyl i przod troche gorszej klasy czy wymienic przod na dobre i zostawic aktualny tyl GD 13/30/3 firmy Tonsil

Napisano

Tak jak zapewne wiekszosc tutaj i ja zaproponuje dać lepsze na przód a tylne jedynie zostawic jakie sa i bawic sie faderem wg uznania i gustu.

Co do ceny to za 300zł ciezko bedzie kupić dobre głośniki i jednoczesnie wygłuszyc porzadnie drzwi.

Napisano

> Czym sie wyglusza drzwi? W miare tanio ?

W miare tanio a więc i bez rewelacji matami APP na przykład. Ale konieczna jest do tego opalarka... bo bez niej nawet sie za to nie zabieraj, oczywiscie najpierw trzeba porzadnie powierzchnie odtłuscić.

Napisano
  • Autor

Jezeli bys mi mial polecic jeszcze cos z tanszych glosnikow ? cena jest dla mnie bardzo wazna

Napisano

> Jezeli bys mi mial polecic jeszcze cos z tanszych glosnikow ? cena jest dla mnie bardzo wazna

Z tańszych to nie mam pojęcia. NIe wiem nawet czy Ty zauważysz różnice w odsłuchu na tych Helixach...

I pamiętaj jedno. Lepiej raz kupić porządnie niż 2 razy źle.

Napisano
  • Autor

Nie no mysle ze odczuc to odczucie jednak to inna klasa glosnika - zobacze jutro co mam z przodu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.